November 11, 2011

Botox jms.

Lobisesime paar emmega lapsi oodates igast hadadest mis rasedusega tulnud, igasugused veenide teemad ja stretchmarks jms. Ja mida teha annab. Endale markamatult avastasin end nou andmas, tootasin enne poe avamist investeerimispanga researchi alal kus parast orthopedics aktsiatele keskendumist tootasin plastilise kirurgia ja igast fillerite firmadega (Botox, Juvederm, Dysport etc). Kogu aeg utlen et ma olen rohkem naisterindu nainud kui keskmine heteroseksuaalne mees. Pluss see et stilistina naised kusivad nou igal alal nii et ma puuan siis kursis olla.

Anyways, hiljem kuulsin uhe ema kaest kellega rohkem sobrannad oleme, et teised emad olid otsustanud et kuna ma teemast nii palju tean ja kuna mul (ha-ha-haa) on nii veatu nahk ja mitte uhtegi kortsu, ju ma ikka ise olen lasknud enda naole uht-teist sustida. Ma ei teagi kas olla solvunud voi meelitatud.

4 comments:

  1. No aga inimene, kes ise teinud, arvab alati, et teised ka teinud :)
    Kas teie ringkonnas seal paljud noa all kainud?
    Muidu neid real housewife saateid vaadates kyll jaab mulje, et nad taitsa obsessed oma oppide ja systidega. kas nad nyyd just ilusamad on, ma ei tea...
    loomulikkus ikka etem - ytlen mina, kelle kortsud ja pean sellega leppima, sest botoxi jaoks raha pole :)

    ReplyDelete
  2. püha püss, kui vanalt nad seal siis selle tegevusega juba alustavad? Sa vist peakisd olema (ma lihtsalt arvan, sorry, kui valesti) kuskil 30-ne? Kas siis peaksid juba kortsud olema?

    ReplyDelete
  3. Ilutööstuse bisness vöib ju ka viia immuunsysteemi nörkusele. Väidetavalt siis tulevad kasvajad. Olen praegu sygavalt mötetes, miks just nii pidi juhtuma. Alla 40a naisel, abikaasa sugulane Soomes, avastati rinnavähk ja väga agressiivses olekus, läheb kohe ära löikamisele. Nii positiivset ja naerusuud naist annab otsida,elus köik ok läinud. Maja kinkisid mehe vanemad, lapsed gymnaasiumi eas, töökohad mölemil, tohutult reisinud.

    mu jumal kyll miks nii....

    ReplyDelete
  4. @nele&karmen: 33 olen aga oeln usinalt kreemitanud, maske teinud ja tervislikult uritanud suua. poorid taitsa olemas, kortsukesed hakkavad tekkima ka. aga osad nahaprobleemid geneetilised ka ilmselt et naed ema-isa pealt ara milline valja nagema hakkad

    @ln: vaga kurb on rinnavahk toesti ja pohjused ei ole alati kaestvotta. mu vaga hea sobranna on raditation'it tegemas, tal eelmine aasta avastati kasvaja molemas, loigati kohe ara ja chemo't tegemas. nad olid just teist last plaaninud aga nuud ei saa enam uhtegi. esimene on neil down'i sundroomiga. nii et raskeid aegu on palju olnud, pluss siis nuud see. kurb.

    ReplyDelete