April 15, 2013

Teater NYC Eesti Majas

Reede ohtul siis vanad naised ajasid viisakamad riided selga ja kobisid rongi peale et parast ohtusooki Russian Samovar'is minna Eesti Maija kus Anne Veersaar ja Helgi Sallo etendasid Head ood, ema.

Ma kontsakingi panen USAs elades suht koht harva alla ja kui siis, siis tavaliselt kakerdad graatsiliselt autosse ja sealt restorani. Nyyd linna minnes kandsin vaikese kontsaga saapaid ja saaremarjad on sellest kaimisest siiani valusad. NYC on hasti palju jala kaimist ja kuigi olen ikka hakanud regulaarselt trennima (kuigi mitte eriti intensiivselt) pidin mainima et vorm kui selline on vaga nork. Taksosid ei olnud saada, siis higistasin blokk bloki haaval edasi, keel suust valjas kuni nagin et moni noorsand vaatas. Siis ajasin selja sirgeks ja kepsisin reipalt edasi. Uhhhhh.... Russian Samovar oli natuke ghetto, kallis koht ja kallis kohas (midtown) aga WCs uks ei kainud lukus jms, toit oli ok aga mnjah, siuke Kopli rand mingi paarkond aastat tagasi. Soolakurk oli aus ja leib ka, natuke kurvaks tegi.

Eesti maja kodanike selts ajab mind segadusse. Ma ei saa aru kes seal kaib voi tapselt tunneb et tema sinna kuulub. Maja ees mingid mehed dressides ja nahktagides suitsu tegemas, baar puupusti tais. Uleval toas kus siis naidend oli, oli vaatepilt vahe kirjum. Paar nooremat naist , paar vanapaari, mingid vanemad sorti mehed teksa ja pluusi ja tressipluusi ja jameda kuldketiga. Paar nooremat meest (ka nahktagidega), uks pandi naisepoolt mu korvale istuma ja istus jalad nii harkis et ma ei mahtunud kuidagi korvaltooli ara. Paar keskealist naisterahvast tulid siukses riietuses sisse et ma oleks suurest arevust kiljatanud. Nagu Hookers Are Us (tegelt on poe nimi Toy's R Us, kus siis koike lastetele, hookers on prostituudid). Niukeste rihmikutega kontsakingad, no sellised kingad olid, ma ei oskagi kirjeldada, aga akki ta pidi parast toole minema. Teisel oli ulimini seljas ja siuksed vorksukad, ma pole nainud varem. Aga ma ilmselt elan suht varjatud elu.

Ja enamus jalutas sisse kas veiniklaasi voi ollepudeliga. Mind see hirmsasti hairib. Vaata kodus telekat nii, jalad laual, voi istu klubis nonda. Teater ja ooper jms on ikkagi teine koht ja atmosfaar. Ma ei taha kull et mul keegi rohatab korval oma olle ja dressipluusiga. Ugh. Naitlejad valmistavad ette ja kontserdil panevad end ka ulikonda, mingi lugupidamine teise inimese ande ja vaeva vastu peaks ikka olema.


4 comments:

  1. Ma lootsin, et sa ikka enda kaunit kostüümi näitad. :D

    ReplyDelete
  2. Sa oleks pettunud olnud: mustad teksad ja must top ja tumesinine sametist jakk. Mul on riiete kriis. Parast mitu aastat post ja pre-pregnancy't on jatnud mind teise kehaga ja terve garderoob enam ei istu voi on suureks jaanud.

    ReplyDelete
  3. Muuseas, need sukad, mida Sa mainisid on vist jah v2ga moes, ma siin sirvisin just yhe kohaliku heategevusballi pilte ja n2gin ka samu sukki t2iesti akspeteeritava yrituse raames :D.
    Jaksu! Ave

    ReplyDelete
  4. See oli liiga porno, teatrisse miniseelikuga... tikkkontsaga. Uli-seksapiilne. Voib olla et klubisse sobib. Ma ei tea, mul tundus taiesti kohatu ja trying too hard to be sexy.

    ReplyDelete