August 7, 2008

One Hundredth Post

Nii et igati sobilik et ma puhkusele lahen, kui saab puhkuseks lugeda kolmeks paevaks ara minemist. Oakland, Maryland on uks armas odune koht, Marylandi koige suurema jarve aares, keset magesid ja muhavaid metsi. Ma tombasin juba ohukesi kleite ja bikiinid valja kui avastasin oma meeleharmiks et kuna Oakland on magedes siis seal on 20!!!! kraadi kulmem kui meil. Mossitades tombasin kampsuneid voodi alt valja.

Kuna meil on surmpalav siis jagan uhte suvemagustoitu.

Coffee Granita

75 gr pruuni suhkrut
600 ml vett
2 supilusikatait lahustuvat kohvi, soovitaks pahkli maitselist
Keeda vesi ja suhkur kuni viimane lahtustb, siis lisa kohvi ja lase seista ilma keetmata kuni lahustub. Siis vala panni voi madalasse nousse ja pane sugavkulma. Umbes poole tunni parast mine kraabi kahvliga segu ja lase seista kulmas ning siis jalle. Segu peaks vaikseid kristalle meenutama, mitte suuri jaatukke.

Vahusta koor mingi kohvi voi karamelli maitselise alkoholiga (Kahlua vms) ja pane granitale peale. Kaunistada voib kohvi, sokolaadi voi apelsinikoorega (riivitult).

3 comments:

  1. Tead H, sa peaksid G rakendama oma edu vankri ette, kasutades ära tema tohutut sarnasust Colin Firthiga:) Las poseerib su butiigi reklaamidel alustuseks... Vaatasin seda MM't ja mõtlesin, et jah...H'l on selline mees päriselt kodus olemas..:-D
    (arvasin, et sa ei leiaks seda kommi T'i blogist üles)

    ReplyDelete
  2. G utles su kommentaari peale et mis teha kui ta lihtsalt nii atraktiivne on. :) G ei oska komplimenti votta.

    ReplyDelete