September 6, 2008

Let's get together!

Parast pikka aga igavat suve mille jooksul peale too suurt midagi ei teinud, 1 kontsert, 1 teater ja paar valjaskaiku, tekkis taiesti asotsiaalne tunne. Ja akitsi tuleb kutseid ja uritusi aknast ja uksest sisse. Nii palju uusi tuttavaid on siginenud selle aeglase suve jooksul.

Reedel pidime minema tuttavatega ja nende tuttavatega kergele dringile (loe maximum 2) mis edenes eriti pikaks ohtuks mis kulmineerus kellegi katusel uute kokteilidega. Joudsime parast uht oosel koju, surmvasinud ja ilmselgelt alkoholiga liialdanud. Jargmine hommik arkasin tapselt 7:30 ules. Uritasime midagi suua, joime vett ja soime aspiriini. G oli taiesti labi sest meesterahvad alustasid ollega ja lopetasid viskiga. Jatsin G diivanile ja marssisin toole.

Sama ohtu oli tuttava mehe sunnipaeva pidu Barcelona restoranis (see sama kelle me kohtusse kaevasime). Ma C-d eriti hasti ei tea, paistab tore olema, molemad UK-st ja ei teadnud kuidas kutsele reageerida. Aga noh, jaime nousse lopuks sest arvasime et lihtsalt paar paari tuleb,saadakse kokku ja klaas veini ja koju. Koju minnes nagin et Barcelonas oli suur pidulik laud kaetud. Hmmm, ebalevalt laksime ostsime sampuse kaasa. Ok, sunnipaevalisi oli 14-15. Hunnik britte, C abikaasa N oli siia lennatet! Tema oma meeskonnaga disaib ja ehitab jahte. Ma ei kujuta ette mis Saudi prints palkab eri tiimi et endale jaht saada. dziiisus. Paar naisterahvast lubasid poodi kaema tulla ja uks oli nainud ja ei joudnud ara kiita.

Igaljuhul, inimesed olid meeldivad, laud oli kaetud, sampus, vein jne. C utleb et koige eest on hoolitsetud mis tahendab et makstud. Koned peetakse, paellat suuakse, sunnipaeva laps peab kelneritega tantsu maha. Vaga hoogne. Ja akki on pool lauda lainud, mingi raha maha jatnud ja siis on arve keset lauda. C&N ilmselt baaris minejatele headaega utlemas. Nii et uhesonaga koik oleks pidanud maksma aga osad lahkusid ilma seda tegemata, osad midagi jatsid. Arvestades seda et me vaga ei soonud (ok G ei soonud, mina soin) oli arve nats soolane. Arrrgghhhhhh......



Eesti sunnipaeva pidamise viis on minu arust koige normaalsem. Sina kutsud ja teed soogid/joogid, sobrad tulevad lillede ja kinkidega. USAs viivad su sobrad valja ja maksavad enda ja sinu eest ka.

Tarbisime alkoholi vaga moodukalt aga mina geniaalselt join 2 kl sampust ja 1 kl veini mis ei segunenud hasti . Uldse mitte. Ugh, ja kolmapaeval on rannas BBQ uritus. Mitte ei jaksa.

2 comments:

  1. mulle hullult meeldib ikka kodune pidu, saan aru,e t pole ruumi või tingimusi alati aga see on ju isiklikum :D

    ReplyDelete
  2. Mina olen suur piknikufänn, mis sünnipäevade pidamisse puutub. Kui ma vähegi saan, siis püüan sünnipäevatähistamised picnic-style läbi viia. (Talveperioodi sünnadega muidugi ei taha see hästi õnnestuda :))

    Aga sinu seltsielu on tõega tormiline :P.

    ReplyDelete