September 18, 2008

May I Introduce: Cinnamon & Vanilla

Kui ma moest ja majandusest ei motle, siis tihtipeale soon. Mida masendunum, seda magusamat. Ma olen ikka oelnud et minu saared naitavad ilmekalt poe kaiku - kui kohnad siis kiire, ja kui kobedamad siis toenaoliselt mitte. Kupsetada ja kokata mulle meeldib ja kui mu tuttavad leiavad ennast diivanil ohtul vaartkirjandusega siis mina olen mattunud kas moe/sisekujunduse/arhitektuuri voi retseptiraamatute alla. Viimaste kuhilast tuleb G-le nimekiri igasugusest maitseainetest ja muudest ainetest. Siis helistab arritunud G toidupoest et tema ei leia glukoosi ules ja seda ei muudagi ja miks ma panen nimekirja selliseid asju mida ei ole voimalik leida.

Ahem, tagasi tutvustamise juurde. Arvasin et olen taiesti viisakal tasemel kokk, ent uks mu kokkamis blogidest mida loen, paneb mind nuud kull taiesti nurka. Vaatan aukartlikult blogi ja retsepte ja pilte ja serveerimist. USAs, Floridas, elav hispaanlanna Aran on meister pagar ja mul on no nii kahju et ta ei ela lahemal kus me voiksime koheselt parimateks sopradeks saada et voiksin tema juures tihti ohtusoogil kaija, kutsutult ja kutsumata. Blogi nimi on Cannelle et Vanille ja seda voib leida siit.

Paar pilti repertuaarist.

Roasted Fig Mousse


"Snickers Bar" - snickersiga on sama palju tegemist kui ketsil Nike'iga. Uritasin ise teha ja kuna ei olnud termomeetrit vedeliku jaoks, Nougat tuli liiga vedel.


Chocolate Cake

4 comments:

  1. appi, sa oled täitsa hull....mul läks kõht tühjaks :D
    ma kolmap küpsetasin prooviks oma mehele sünipäevaks shokolaadikooki ja üllatusin kuidas kühveldasin 5 shokolaadi sisse ja see tuli nii rammus a võimas asi aga hoopis midagi muud ja paremat omamoodi kui mingi marjakook või kohupiima oma ;)

    ReplyDelete
  2. See kõik seal on muidugi väga kena ja ahvatelv, aga komaan selliste asjadega mässamiseks peab ikka väga palju vaba aega olema. Okei oletame , et tal lapsi pole või on need nii suured, et nad ei sega sellist hobi. Siis ikkagi ühe sellise asja nikerdamine võtab oma neli tundi korraga ära ehk siis sa pead seda väga tahtma, et peale tööd oma vaba aeg sellele pühenduda. Mina eelistaksin ka leida pigem sihuke hull kellel see aeg on ja end sinna külla sihverdada :P Ise kahjuks ka ei tunne ühtegi sihukest.

    ReplyDelete
  3. Aran on pagar vaga peenes kohas, nii et ametialane kutsumus lausa, ja kahe lapse ema. Ja loomulikult pole need retseptid igapaeva omad vaid erilisel juhul tehtavad kui sedagi. Mina siin imetlen oskust kui sellist, ja vahest uritan ise.

    ReplyDelete
  4. Oskus on suurepärane tal :). Ja serveeringupildid on ka viimase peal :))).

    ReplyDelete