October 20, 2008

Antiquing




Ma olen alati hammastunud kuidas osad inimesed korjavad kirbuturult (taiturult?) mingi eseme ules, mutterdavad selle kallal ja voila! valmib midagi ilusat. Odavalt kus juures. Mina kakerdan niisama G-ga koos mooda antiigipoode ja taikaid ringi sest ma olen veendunud et kohe kohe leian midagi hull-hinnalist mida keegi loll on ara visanud teadmata kui vaartuslik see asi on. Ja muidu ka huvitav.

Viimasel Goodwill-i poe kulaskaigul leidsin mitmeid asju mille ara ostsime. Ma olen tukk aega peeglit suurt tahtnud aga kallid on. Poe taga osas kus madratsid hunnikus leidsingi sellise peegli $25 eest.



Parast seda kui olin mitme vahendiga kuurinud, andsin alla ja otsustasin et kerge selline antiik valimus laheb ka.

Ulejaanud leiud: Bundt pann, hobedast voi hobedaga kaetud kandik millel vapp peal ja siuke armas kupsise/truhvli/sokolaadi alus. Pean ytlema et kuurisin kandikut liiga agaralt, kriipisin teist natsa aga oli ka mitme mustuskihi all. Hambapasta on eriti eduline hobeda puhastamisel.



Esmaspaeval puhendusin kokkamisele ja valmis: Alvari zucchinileib, apelsini-suhkru-kaneeli kupsised ja terve hunnik sokolaadi ekleere. Saingi kandiku kasutusele panna.



G-l on eriliselt saast paev tool siis ma helistasin iga tunni tagant et raporteerida mis lohnab/kupseb/valmis. Ma ei tea miks aga ma arvan et see aitas paevaga hakkama saada. Ohtul oli mina labi ja diivanil, kasi joetult porandal. G paitas mul pead, lukkas ekleeri hambu ja tegi jargmise kokteili mulle turgutuseks.

3 osa ounasiidrit
1 osa viina
nats sidrunimahla

Raputa jaaga labi ja serveeri ounaloiguga. Kui kuunlad ka polema paned, saan boonuspunkti.

6 comments:

  1. te olete lihtsalt nii armsad :)

    ReplyDelete
  2. no nägid - küsi ja sulle antakse. pean silmas peeglit. :)

    ReplyDelete
  3. Mis tripsud need seal peegli küljes on :P? Need punased.

    Suur kandik on väga ilus.

    ReplyDelete
  4. ahjaa, unustasin eile kirjutada, et Sinu juurde tuleks küll toitu nautima.

    ReplyDelete
  5. Mmm ajad siin isu peale minna tuhlama vanade asjade sekka :) Aga peeglit ,iss nüüd ei tule meelde, kuidas see perfect tsikk seal seriaalis neid asju puhastas, soodat ja vett ja oligi asi puhas. Tuleks sarja nimi meelde otsiks sulle õige koguse netist üles :P

    ReplyDelete
  6. Aitah P! :)
    Karmen - tule aga, ekleerid nuud istuvad kulmkapis sest mina tahan magusat siis kui midagi ei ole aga kui on, siis ei taha.
    Trulla - hinnasildid kleebitud agaralt peale. Neid saab hasti eemadalada kui natuke oli peale tupsutada, lase istuda paar minutit ja siis pese ara.
    Hellik - mul siuke tunne et peegel on kas vana voi on ta eest halvasti hoolitsetud aga siuksed tumedad alad on naha nats, pealmine kiht ara kulunud nii et seda tagasi ei saa vist. Kae seda blogi http://www.eddieross.com/ See tyyp on geenius mis tuleb antiigi leidmisesse ja umber tegemisse.

    ReplyDelete