October 19, 2008

Bold And Beautiful


Me suurt valjas ei kai hetkel, raha pole ja mis sa pidutsed katku ajal. C and G, uks tuttav paar, ajas meid siiski nurka ja laupaeva ohtul pidime Stamfordis valja minema. C & G on siuke intrigeeriv paar. C on ameeriklanna, imetilluke, kaib riides nagu rikkamad tibid Tallinna tanavatel, naturaalne blond ja ostetud rinnad. Kui ma esikorda teda kohtasin siis motlesin et tere tibi. Hiljem kui temaga raakima juhtusin (sest ma olen nii viisakas et ma raagin tibidega ka) tuli valja et nn tibi on edukas poejuht, opib majandust, on palju reisinud ja vabal ajal tegeleb Habitat for Humanity. Oehhh. Minule omaselt teatasin hiljem talle et motlesin et ta on taielik Trophy Wife aga naed valesti motlesin. Vahemalt tunnistasin ules ausalt, onneks C pahaks ei pannud.
G on britt, laeva insener mitmekumne miljoni dollariliste projektide jaoks. On elanud ulemaailma aga siuke hasti vahva ja meeldiv inimene.

Kuna tavaliselt olen mina siinkandis ule-riietatud (connecticuti rahvas on liiga casual minu jaoks, sorry. mis motet valja minna kui lahed nii suvaliselt. minu jaoks naiteks kaasaga valja sooma minemina on nagu kohting, vahemalt kammi libistan juustest labi, ajan kontsa alla ja isegi huulelaike leian). Anyhow, C-ga valja minnes seda probleemi pole, ma ei ole teda veel stiletota nainud. Vaga glamuurne ettevotmine ka, tikkonts-mustad kiiiitsad teksad, must varukateta top, tumesinine velvet jakk ja suur cashmere sall umber. Sest oi krt kui kulm oli ja nende tikkkontsadega veri jalgadest labi ei kai.

Ohtusook oli valja, G igati normaalne mees, surmanuhtluse poolt ja laste sober ja vaimukas. C hakkas presidendi teemat mu abikaasaga ules votma ja oli ilmselgelt kaotaja, enamus inimesi on G-ga. Sook oli hea, aga voin koigile oelda et kui naete sushi menuus Korea rulli marineeritud liha ja kapsaga, jatke vahele. Parast ohtusooki C&G agiteerisid kokteile tegema uhte poppi baari (kus mina ja G pole kunagi kainud). Poisid laksid autot parkima ja C ja mina ootasime baari ees. Kaks meesterahvast lahenesid vaga mitmeid komplimente tehes. Minu jaoks oli olukord nii koomiline (abielus naine, pole baaris nii veel looma tuldud) et purskasin naerma. Seepeale solvuti ja hakati C juukseid kiitma (pikad, blondid ja lokkis). Ja ma vaga lapsikult mossitasin enda ette et mis siis minu juustel viga. Isegi uhe tuubi venitatud: "You girls are sooo seeexyyyy..." ei parandanud asja. Ego, ego, ego.... C teatas et halloo ta on abielus mille peale tuubid kahanesid aupaklikku distantsi ja mu kaasa saabus et mind kaenla haarata. Juuksed ja koik muu.

G naitas hiljem mainis nii muuseas kui ta pilte vaatasime iPhone'is et ta ostis endale British Virgin Islandile maalapi ja hakkab sinna maja ehitama. Lisaks sellele oli tyybil nii ilus ja pehme ja sujuv must bemar kah veel. Ma ei ole veel otsustanud et kas selliste vaprate ja ilusate soprade omamine on hea voi halb. Hea - saaks akki maailma koige suuremale katamaraanile tuurile minna ja akki isegi troopilisele puhkusele kui see maja valmis saab. Halb - mul nimelt ei ole saart ega bemarit ega suurt potensiaali niukseid asju tekitada.

11 comments:

  1. Eks ta ole: ühest küljest ju mõnus nende headest asjadest osa saada - teisest küljest oled ise pikapeale nagu vaene sugulane kel kunagi midagi head üllatust neile välja pakkuda pole võimalik - ja ei ole see just väga pidulik enesetunne ilmselt.

    Aga no kui treffamisega üle ei pinguta siis vahete-vahel natuke seltskondlikku ajaveetmist on siiski meelelahutus ju :).

    Ja mine sa tea, võib-olla siiski saad sinagi endale kunagi midagi millega neil kulmu kõrgele ajada ;).

    ReplyDelete
  2. Aga sa, kallis, küsi neid asju endale, mida soovid. antud hetkel sa ju isegi ei küsi, vaid keelad juba eos. alguses on juttu kohe, et raha praegu ei ole ja täpselt nii ongi - pole. ise sa oled ju peatanud omale rahavoo. ahjaa, raha küsimine ei tööta - raha ei tähenda Universumile midagi - küsi asju ja elamusi. aga väga täpselt, muidu saad mingi modifikatsiooniga. ning tähtis on seda teha jaatavalt ning on-vormis. kui oma elule mõtled, siis sa oled ju saanud absoluutselt kõike, mida oled osanud küsida. võib algul tunduda naljakas, aga töötab. Lõpuks avastad, et see on hästi lõbus tegevus.

    Jõudu ja head lõbutsemist!

    ReplyDelete
  3. Niisama tuttavatena kellega aeg ajalt hängida on kindlasti hea selliseid omada. Parimateks sõpradeks pole neid aga vist jah mõtet kodustada kuna hakkad endale alaväärsus komplekse nii külge pookima. Kui nad oleksid olnud teie parimad sõbrad enne rikkaks saamist siis oleks teine lugu, õige sõprus rahast ei hooli.

    ReplyDelete
  4. samas, võib olla päris kurb olla rikas, kui keegi sinuga sõber ei taha olla:) raha ei ole ju tegelikult halb, me mõtleme ta tihti halvaks. ja on üks suuremaid rahuldusi, kui tuuned, et sinust hoolitakse sellisena nagu sa oled ja selliste võimalustega, mis sul on. hoolijalt ei tohiks sellist võimalust juba eos ära võtta. isegi, kui ta on hunnitult rikas:)

    ReplyDelete
  5. Trulla: ma uritan siuke originaalne tuttav siis olla. Vahemalt kupsetada ma oskan ja nad miskiparast oudsalt imetlevad poodi ja seda et oma ari avasime (voi siis lollust :)
    Karmen - olen jarjekordselt veendunud et sa mu ema oled, vale nime all siin kommenteerimas. :) Tegelt raha patt kusida eks universumilt, rohkem nagu tervist jms.
    Hellik & Wassid: Tegelt toesti G on alati poest huvitatud, annab nou ja elab kaasa. Mulle tuli ullatusena et ta nii rikas on.

    ReplyDelete
  6. Hi - thanks for visiting my blogs. I can't read yours but the photo is beautiful. Also the dog pic - is that your dog? So cute.

    And the hazelnut cake? Wow. I could read "Smitten Kitchen." I am there. ;-)

    ReplyDelete
  7. Loe täpselt: ma ei soovitanud küsida raha, sest see ei tähenda midagi. tuleb küsida konkreetseid asju, elamusi, ka tervist jne. see on tegelikult pikem teema, et siin üksikasjalikult seletada

    mul oleks vist su emaga teemat - äkki teed tuttavaks ?:))))

    ma pidin su siis küll suht lapsena saama, olen 38, aga sa? :)))

    ReplyDelete
  8. 30nd olen, nii et vist mitte. :) Aga toesti kui poleks moe teemadel ennem raakinud, oleks taiesti veendunud et emaga tegu....

    ReplyDelete
  9. hi!,I really like your writing very a lot!
    proportion we be in contact more approximately your post
    on AOL? I need an expert on this space to solve my
    problem. Maybe that is you! Having a look forward to see you.
    My blog post ; repair stretch marks

    ReplyDelete
  10. And these home treatments. It was designed to relieve from sciatica
    sciatic nerve pain, and many of us to the acute stage of cancer by 10 to 20 repetitions or eight sessions.

    Ultimately, a small muscle in the water exercises include standing or sitting for long
    periods of time like the sciatic nerve.

    My webpage - acupuncture back pain Ida Grove
    Take a look at my blog post :: acupuncture back pain Ida Grove

    ReplyDelete
  11. I now laugh at me from strutting around in the literature.
    One hundred percent of patients developing systemic lupus, and variable sensory loss along nerve pathways served by the military and Veterans Hospital Clinics.
    But when I seen. I developed lupus six years, this rheumy is she gave me those tees he is.
    Millions of people too.
    Also see my website - Baneberry lupus doctor

    ReplyDelete