October 16, 2008

Presidential election



Nagin kanvasest kaekotte kuhu peale trukitud Real Women Do Not Hunt Moose ehk toelised naised ei kuti potru. Kivi siis McCain vicepresidendi Sarah Palin-i aeda kes kaib rahuga jahil. Ma ei saa aru mis naiselikkuse defineerimine siin kaib, Palin kull ju kontsaga ja huulepulk ja puha.

Aga paistab et Obama vist ikka voidab. Nagu Robin Hoodi sloganiga et ma votan rikastelt raha ja annan teile. Ja pidevalt jookseb meediast labi teema et kes ikkagi ei haaleta Obama poolt kuna ta on must. Can I just say WTF? (tolkes what-the-fuck). Ok, mingi osa kindlasti on kes tema poolt rassistlikel kaalutustel ei haaleta aga see on ikka vaike osa, vanem generatsioon osades louna osariikides. Ent kas voib kusida kui paljud haaletavad tema poolt just selleparast et ta ON must???? Pakun valja et enamus mustanahalised ja neid ei ole mitte vahe. Keegi uldse Condoleeza rice'iga ei raagi kuna naed hakkas republicaniks. Skandaalne otsus mustanahalise kohta.

Uks noor must meesterahvas on end siinsete kerjajate ritta sokutanud ja iga jumala ohtu ja ka hommik kui naeb, kusib minu kaest raha. Ja teate, mul on siuke siiber ees. Neid on siin mitu tukki, tollerdavad ringi ja aina kerjavad et siis juua saaks. Karatasin talle peale et mida kuradit, mine toole. Noor mees, mis raha ma sulle anna. Kas sul habi ei ole??? Habi ei olnud, malu ka mitte, sest jargmine ohtu kusiti uuesti. Krt, kus mu pipragaas on?

Seda utlen kull et mustadel on uusi eeskujusid vaja. Mehed tahavad gangsta olla voi hip-hop moogulid ja naised kas siis rikkale mehele voi modellid. Ja osadel on kindel arvamus et kuna nende vana-vana-vana-vanaisad olid USAs orjad siis USA peaks neid koiki riigi kulul ulalpidama. Kas me ei saaks Venemaaga ja Saksamaaga ja Rootsi ja Taaniga samasugust projekti edendada. Et akki me oleks sama rikkad kui Soome aga kuna kaiti ja tulitati siis nuud arenguprobleemidega ja vennad peaks siis maksma kovasti???

4 comments:

  1. Kle aga äkki see su kerjaja ei saagi tööl käia, kuna ta ei mäletaks nii ehk nii, mis ta tegema peab? Samas, see on meeles, et almust küsida regulaarselt... Raske juhus.

    ReplyDelete
  2. tere, loen su blogi tihti- tore on piiluda sisse eestlanna elusse välismaal- ise elan siin vastupidist elu: eestlanna elu ameeriklasega eestis. aga siiski sa tundud kuidagi rassistlik- minu arust ei kerja ameerikas aint mustad vaid ka valged ja sa omistad teatud omadusi miskipärast aint mustadele...

    ReplyDelete
  3. Tere tulemast, eku. Kui sa mu blogi oled lugenud siis olen rohkem raakinud rassi teemadel. Rassist ei ole, tere hommikust, uks mu parimaid ja vanemaid sopru on must, mitmed sobrannadki igalt poolt maailamst parit. Mu probleem ei ole nahavarviga vaid kultuuritasemega. Nagu olen varemalt oelnud, siin kandis on rapakam kiht must, mine Western Marylandi (kus ka elasin) seal on white trash peamiselt. Mina raagin konkreetselt meie kandi muredest ja nendest kerjajatest, huligaanidest ja kodututest kellega iga paev tegelen (ja kes on ka kord voi paar katega kallale tulnud nii et ei kannata neid jah)

    ReplyDelete
  4. Triin - iga.jumala.paev. kusib raha - taiesti insane. Ja meie lahedal on tooregistreerimise koht kuhu voib end kirja panna ja kui ehitusel voi farmis abi vaja, siis sealt voetakse. Siuke paeva too mille jaoks oskusi ei eeldata. Alati naen ainult Mehhiklasi seal reas kannatlikult ootamas.

    ReplyDelete