October 3, 2008

Ladies - Get Your Calendars

Mul paar klienti teatavad aegajalt et ohh, mul tana ohtul raamatu klubi, mida kyll selga panna. Book Clubs on ju tegelikult intellektuaalsed uritused, koik lepivad kokku millist ponevat raamatut lugeda, siis saadakse kokku ja teetassi aares arutatakse nuanse ja uldse vaga deep motteid, eks ole. Ja Inimeses Peab Koik Ilus Olema, seega moni ime et valimuse parast muretseti. Ent aru ma ei saanud, mida need emmed sinna raamatu klubisse rundavad ja kas toesti jaab 3 vaikse lapse korvalt aega, isegi kui lapsehoidja voi kaks, raamatuid lugeda. Mina, laisk ja uldse juhe nagu ma olen, tombaks toenaoliselt diivanile teleka ette. Kui jalle mainiti klubi, mainisin et ei tea kuis te koik jouate. H vaatas mulle otsa ja purskas naerma. Siis avaldati mulle saladus et tegelt raamatu klubi ei ole uldse lugemiseks, see on uritus paar korda kuus kus koik emmed saavad lihtsalt kokku, joovad klaasi veini (voi kolm) ja niisama lobisevad, naeravad ja vahetavad kulauudiseid. Aga koik vaga kombekas, raamatuklubi nime all ja kellegi kodus.

Brilliantne! Ma kujutan ette kui raske on sobrannadega sidet hoida kui mitu vaikest last. Miks siis mitte kokku saada, veini juua ja ohtut nautida? Ei utle ju kaasale et kuule lahen Mariga viina viskama. Brilliantne, ma pean jalle utlema. Aga kujuta ette kui piinlik, kui sa ei tea mis toimub ja ilmud toega War and Peace kahekilose ullitisega kohale, olles mitmeid hiliseid ohtuid vasinult seda lugenud. :)

3 comments:

  1. Kle aga siiski on ju veel raamatuklubisid, kus ikka raamatuid loetakse. Vähemalt siinkandis:). Ja riietus pole ilmselt oluline. Vein võib-olla jah. Ma muideks mõtlesin ükspäev selle peale, et raamatuklubi oleks tore ettevõtmine. Ja mõõdukas koguses - natuke lugemist ja natuke veini. Äkki peaksime virtuaalse raamatuklubi tegema?!

    ReplyDelete
  2. Raamatuklubisid kus raamatuid loetakse on loomulikult siin ka. Ent seal ilmselt kolme nelja lapse emasid ei nae tihti... Ja kui muidu rallid niisama ringi, siis mine motlen et taitsa eluterve tegelikult natuke ripsmedussi peale tommata, viisakamad hilbud selga (eriti need kuhu lapsed pole peale sodinud voi plekke teinud) et sobrannadega kokku saada.
    Ja mis virtuaalne klubi? Me ei saa kuuski korra aega leida et Skypes kohtuda!!!

    ReplyDelete