October 17, 2008

Visit to Gyno's Office

Uks naine kelle blogi aegajalt loen, on sedapsi. Uks paev arsti juurest helistati et teie igakuine visiit tanaseks kell 10 on hoopis varem, kell 9. M siis jookseb kahku riideid vahetama, aega ei ole et dusi alt labi hupata aga haarab kraanikausi korvale volditud ratiku, teeb selle marjaks ja siis sellega puhastab intiimpiirkonna kahku kara. Arsti juures, laua peal oigel ajal. Arst olevat teda natuke ullatunult kaenud ja oelnud midagi et Oi tana me oleme end toesti visiidi jaoks valmistanud.

Parast visiiti toidupoodi jms, siis 6 aastast tutart koju tooma. Tutar hyyab vannitoast, ema kus mu ratik on. M vastab et vota sahtlist kui valjas ei ole. Tytar ytleb, et ei tahan seda mis siin kraanikausi korval oli, mu satendavad helbed ja kullapuru oli siin ratiku peal.

M vannub et otsib uue arsti, liiga piinlik vana juurde tagasi minna. :)

5 comments:

  1. irf, vot see on tase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Koomiline lugu jah :).

    LINK

    Tuleb ikka aeg-ajalt inimestele meelde :).

    ReplyDelete
  3. S.t. võimalik muidugi, et täiesti true ka M enda elust - kuigi kõlab natuke tolle tuntud linnalegendi moodi küll, eksole.

    ReplyDelete
  4. Vau, toesti kui googeldad tuleb igalt poolt valja. Voi on USA majapidamises toesti hullult satendavaid asju. Kusjuures minugi meheoe tytar hoidis omi ratiku sees... Mine vota kinni

    ReplyDelete
  5. Mnjah ma ikka naiivne, usun näed igast linnalegende :P

    ReplyDelete