November 25, 2008

Rindadest, Filosoofiliselt

Laksime valja ohtust sooma tuttavatega. C naeb alati valja nagu Barbie doll, nagunii on vaike ja uued rinnad ning pikad pikad blondid juuksed aitavad kaasa. Kirusin omaette kui lokitange valja tirisin ja tolmust puhtaks tegin, sest ei viitsinud uldse hakata parast tood tomblema. Sai juuksed lokki, tumepruun villane kolmveerand varukaga kleit selga ja et siis vahe seksikam valja naeks, tombasin jalga korge kontsaga, terava ninaga pruunid nahast saapad. G vaatab pika pilguga et kas see kleit liiga luhikene ei ole voi? Oli ulespoole polvi kull aga mitte nuud mini. Tere hommikust.

Joudsime restorani ja C-l seljas must sugava dekolteega liibekas kleit ja mida ei olnud oli rinnahoidja. Ja ma ei tea kas ma olen lihtsalt siuke eriti konservatiivne pidur voi mis, aga mind hairib kui kellegi tissid kikkis soogi ajal. Sest vaatad ju. Maeiteakyll. Minu arust igati sumpaatne kui inimene vaga rahul oma kehaga ja tunneb end mugavalt ent mina nonda kull teiste inimeste seas ei suudaks rahulikult istuda.

5 comments:

  1. kusjuures, ma pean nõustuma. Mind häirib see isegi telekas/filmides, kui keegi rinnahoidjat ei kanna, kohe hakkab silma. Mõned leiavad selle seksika, mina nõmeda ja labasena.

    ReplyDelete
  2. "Tissid kikkis" :) :) Olen taidsa nous, mind ka hairib. Kui rase olin hairis mind mu naba mis nagu kolmas rinnanibu igast riidest labi paistis (rinnahoidjad lahendavad kahe nibu probleemi ara aga naba plaasterdamine ei aita :)

    ReplyDelete
  3. Kui 'uus rind', siis investeering vajab presenteerimist. Lõppeks, kui ikka rind ilma rinnahoidjata ei kisu talje või - veel hullem- nabaga ühele vöötmele, siis on vast kehtivatele ilustandarditele vastavalt presenteerimist vääriv aspekt?!

    ReplyDelete
  4. Olen Sinuga täiesti nõus! Olgu, teeme seekord möönduse, et oli vaja ju näidata uut asja ja puha, aga näiteks briti naistel on mingi eriline soov ja vajadus oma rinnapartiid (eriti raskelt ülekaalulist)igal võimalikul puhul avalikult väljanäitusele panna. Täiesti ebaesteetiline vaatepilt!

    ReplyDelete
  5. tissid, tissid, a meestel oli raudselt hea tuju selle vaatepildi üle :P
    Mina ei saaks endale lubada olekut ilma rinnahoidjata, nii suur tiss mis vajuks kuhugi pole teab mis vaatamisväärsus aga kui oleks silikon äkki tekiks kah soov eputada, et näete mu tissid ei vaju :))
    Muidu täitsa poogen, kas keegi kannab hoidjat või mitte, aga käib närvidele see kui mees kukub kellegi tisse jõllama!

    ReplyDelete