November 26, 2008

Thanksgiving

Mitmed tuttavad ja blogituttavad on na masenduse kuusi langenud. Eks kulmad ilmad ilmad, vahene paike ja majandusest/puhadest tulev stress aita kaasa. Kui meie juures tanypyhi peame, olen alati lasknud igal inimesel oelda mille eest ta see aasta tanulik on. Sest me ei tee seda piisavalt tihti. Isegi, olin poe parast mures ja hing oli tais ka et rabad ja rabad ja ei midagi. Siis kuulsin uhest noorest naisterahvast, kahe lapse ema ja onnelikus abielus, kes oli mehega lainud hobi korras mootorrattaga soitma ja sattusid onnetusse. Naisel kes taga istus, amputeeriti molemad jalad. Ja tead, taitsa habi hakkas enda parast.

Minu "olen tanulik" nimekiri see aasta:

- soprade ja pere eest, kes on asendamatud. kaugel olles on side pidemine ja laheduse alles hoidmine eriti raskendatud aga vaga vajalik ikka. kasvasin nagu kaugele siia kolides emast aga nuud oleme jalle kokku joudnud. ning isegi kui tihti ei suhtle, hoiad kalleid inimesi sudames lahedal

- oma klientide eest. eladeski ei arvanud et saab siuke pood olema, kus tean kliente ja nende peresid, ootuseid, hirme, ja muresid. veider aga meeldiv. ja mitmeid kliendid, eriti konsultatsiooni omad, on sopradeks saanud, mitmeid omi tuttavaid siia saatnud voi lausa pidusid siin organiseerinud, mis naiteks novembris me saba paastsid. osad kutsuvad joulupidudele ja tutvustavad oma teistpooli. nii armas.

- et nagemine, kuulmine, jalad, kaed jms funktsioneerivad. kas kujutad ette kui ei naeks merelaineid voi kuusepuud?

- last but not least, oma abikaasa eest. ma ei tea mis ma tegin oieti aga ma olen nii onnelik et vahel hakkab hirm lausa. ta on mu parim sober, partner, abikaasa ja olg mille najal end toetada. oeldakse et iga tugeva mehe taga on tugev naine, ytleksin et vastupidi on ka tosi.

2 comments:

  1. vot see on positiivne mõtlemine ja sellest ma saan aru. vahel peab kasvõi vägisi nii mõtlema, sest on ikka terve hulk asju, mis halvasti võivad olla, aga tegelikult ei ole.

    ReplyDelete
  2. MMm seda, et mitte et ma tahaks nüüd negatiivne olla :P aga....
    tollest naisest on meeletult kahju. Kuid teisalt iga päev keegi kuskil sureb, keegi saab haiget, sõjad, näljad jne, niipidi mõeldes pole meil ju häda midagi. Kuid meelde jäänud üks Ally Mcbeali aegne lause "minu mure on kõige suurem sest see on ju minu mure"! Olgu selleks siis tühi rahakott, plekk kleidil, murdunud küüs, mahajäetud hing või mis iganes. Iga inimese mure on just üüratu sest see puudutab teda ennast. Kuid tänulik olla tasub muidugi kõige hea eest, mis meil on. Ning lihtsalt super et sul on mille eest tänulik olla :)

    ReplyDelete