December 23, 2008

Corporate America

G tootab aeg-ajalt ebanormaalselt pikalt. Eks isegi olin 7-7 tool kui investeerimispangas, ja kui firmad oma finantsandmetega valja tulid, tootasin tihti hilisooni. G-l on projektipohiselt ja enne aastaloppu on neil kibekiire kaes, hommikul vara toole ja hilja koju. Eelmine joul jai meil mitmele kontserdile ja uritusele minemata kuna G pidi tootama. Nuud on ta uues grupis kull aga eelmine nadal varem kui pool uksteist ohtul koju ei saanud. Eile ootasin kella 11ni, siis jain magama. Kell 1 oosel arkasin ules kuna nagin koogis tuld polemas. Laksin alla ja nagin G-d koogis seismas, muts ikka veel peas, soomas mu alles valminud sokolaadi fudge'i. Kudagi nukker pakapikk. Ent tana sai projekt valmis, elektrijaam muudud ja isver, kella viieks lubati koju tulla.

Mis ullatas, meid molemaid, oli see et nii G boss kui ka grupi CEO molemad saatsid G-le emaili teda tehtud too eest tanades ja saatsid minule vabandusi (!!!!!) ning ytlesid et G mind valja sooma viiks firmarahade eest. Vau. Ma ei ole isegi vingunud siin hiliste tundide ule, sest let's face it, hea et on tookoht olemas ja tood mida teha. Aga kuidagi vaga armas, sest koik on vaga rabanud ja et mingi CEO kes mind pole kohanud, saadab vanadused et kaasa joulude eel kodunt eemal. Armas.

Ning nuud vanaaasta ohtu dinner olemas. :)

4 comments:

  1. ei, ta tootab GE's in energy finance.

    ReplyDelete
  2. häid pühi ja edulist uut meie poolt ka!

    ReplyDelete
  3. Toredat tähistamist :)!

    Ja räägi siis meile ka pärast, mida head-paremat siis juhtus uue aasta vastuvõtmisel ning mida põske pistsite sel vanaaastaõhtu dinneril :P.

    Ja tõesti kena neist oma töötaja tööd ikka tänuvääriliseks pidada.

    ReplyDelete