December 9, 2008

Have a Hamburger

Mulle Rachel Zoe, stilist staaridele, meeldib. Raamatu lugesin labi ja motlesin et taiesti sumpaatne, omal kahel jalal seisev naine. Vaga peenike, vaga moekas,kannab nii kauneid karusnahku et ma nuuksun kadedusest nagu teleka vastus.

Ent kui seda pilti tana nagin, samal ajal hamburgerit suues (muuseas, mitte MCDonaldsi oma, brrr, hasti tehtud ja heast lihast burger on vaga hea) siis motlesin kull et liig mis liig.....



Oma kahe aastasest stilisti kogemusest voin oelda et sellist nii kohna naist on tegelikult koige raskem riietada. Koik ripub seljas ja naeb valja nagu laps ema riietes. Ning ma ei tea uhtegi meest kes anoreksikut eelistaks....

6 comments:

  1. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Mnjah sale olla on kena aga no ainult kont ja nahk. Sellist dekolteed võib õudusfilmis kuvada, ise stilist ja eksponeerib nii koledat asja :( Mulle ei meeldi sellised kondised juba selle haiguse pärast, et nad tahavad mingid OO suurus olla ja promovad seda ning igast lapsed näljutavad end kui lollid nende pärast.

    ReplyDelete
  2. Imelik, et ta proteese pole lasknud panna.

    ReplyDelete
  3. Tema nahka läks vaene Nicole (Richie) kah. Seega ma ei ole kuigivõrd Racheli fänn. Ta leiab, et ainult anorektiline on ilus.

    ReplyDelete
  4. Trulla - nad ei ole suhelnud ju kui kaua aga Nicole naeb sama valja, isegi parast lapse saamist. Samas Jennifer Garner, Demi Moore, ja teised ei ole anorektikud.

    ReplyDelete
  5. Nicole'il oli madal enesehinnang ja ta pole terveks saanudki. Täiesti ilmsesti ta oli ja on praegugi anorektik - vaadata vaid, kuidas ta sõi näiteks avalikel piltidel enne last (praegu pole tema einestamistest enam eriti olnud avalikke pilte, küll aga oli mingi intervjuu kus ta kirglikult rääkis, kuidas ta ikka veel on liiga paks ja peab ikka kandma igasuguseid kummipükse ja asju ning sööma salateid, et ikkagi jälle saledaks saada.

    Mina pean teda siiski Racheli ohvriks - oli lihtsalt kerge saak selline. Kuid Rachel poleks tohtinud seesugust haavatavat inimest sel moel omaenese tõvesse sisse mässida.

    Ja seesugused rangluud on ikka sick mis sick. Imelik, et nad ise seal veel midagi ilusat suudavad näha, kui peegli ees seisavad. Nii see Rachel kui ka Nicole kui ka see Kate Bosworth näiteks. Muidugi ma ei arva, et ka Britney moodi põssad väga veetlevad oleks (noh, Britney'le antagu au - ta on ennast jälle suht vormi saanud lõpuks taas), ja endast, vanast paksust ma üldse ei räägi - aga no sellised turritavad rangluud ja kaks vistriku moodi tissi seal küljes.... no kuidas saab terve mõistusega inimene seda peeglist vaadates seal mingit ilu näha. Aga noh, saab, ja vägagi ilmselt....

    ReplyDelete
  6. ma nägin kunagi selline välja kaaludes 47 kilo - väga jube mälestus. see oli seotud lihtsalt vastiku eluperioodiga ja juhtus tahtmatult, kuid enda ülaosa demonstratsioon ei tulnud kõne allagi. vaene naine, tunnen kaasa.

    ReplyDelete