March 18, 2009

Eba-aktuaalsed uudised

Lapsuke kasvab, ja mina koos lapsega. Oositi ei saa magada kuna siis on miskiparast jube aktiivne aeg, naljakas on tunda kuis jalgadega ja katega kohtu ules lukatakse.

Bahamale minek jaab ara kuna V ja A laksid lahku Kuubas reisides. Kuuba kusjuures oli vaga vaene aga voluv olnud. Toit oli nork aga maa ise kaunis. Eriti tugeva mulje oli kohvi ja muusika jatnud. V ise Saksamaalt parit ja maletab kuis tema vanaema kohvi munaga tegi - tuli selline kreemjas. Seda pole varem kuulnud. Igaljuhul, A olevat kaevelnud et tema ei taha V tahelepanu tema pojaga jagada (eriti tark asi uhele emale oelda) ja peale selle on A uli-seksuaalne. V oli suure tigedusega tahtnud Viagra tabletid WCst alla lasta. V oli haige ja laks teed keetma, kusis kas A tahab ka, vastati et mitte teed vaid midagi muud tahan. Morning, noon and night. Arvasin et ta midagi kompenseerib ju siis, voi uritab toestada et on sama vitaalne kui nooremad mehed kes V'd piiluvad. Kuidagi kurb voi hale. Ja nuud jaavad Kissinger'id mul nagemata, A suur haarber Wimbeldonis kulastamata ja tema istub Bahamas on moisas oma rahaga ja uksi.

G laks verd andma ja helistab poole paeva pealt et tulgu ma talle jargi, teda sunnitakse koju minema. Olevat esimest korda verd andnud ja keha oli sokki lainud. Hypovolemic shokk - oli ara minestanud ja siis nii higistanud et riided labimarjad ja taiesti ebakoherente olnud. Ma motlen et G tahab lihtsalt tahelepanu, muidu koik keerleb mu kohu umber. :)

4 comments:

  1. no lahed teinekord bahamale, mis muud. ikka juhtub:))

    ReplyDelete
  2. Mnjaa rikaste elu pole kah kerge, jube tihti lahutada vaja! Hmm päris hirmus see G reageering, ma ei teadnudki, et keegi võib sellise shoki saada ja mis moodi ta nii kaua elanud ja pole verd andnud?!

    ReplyDelete
  3. Koik mu kokkupuuted vaprate ja ilusatega ei tule valja. Triin, sinu too nuud endale keegi tommata et ma saaks teie villasse tulla peesitama.

    G merevaes 8 a ja seal pea et kohustuslik anda aga midagi oli alati ees. Nuud keelasin taiesti ara. Inimesed surevad siuksest shokist. Brr..... G ode utleb et selleparast naise sunnitavad ja mitte mehed. :)

    ReplyDelete
  4. No mina pole kindlasti sellises kaalu-ja muu kategoorias, kes sinu peesitamissoovi elluviimiseks väga palju kaasa aidata saab:)) Peesitamise vastu poleks ju muidugi midagi! Ja kle, öeldakse ju, et kui mehed ja naised (selles jrks) peaksid kordamööda lapsi saama, siis poleks üheski peres üle kahe lapse:))

    ReplyDelete