March 20, 2009

"Glamuur" eesti-vene muusika auhindade jagamisel

Voitja Hedvig Hanson kes on lauljana vaga sympaatne (eriti meeldib see Emalaulud kogumik, keda siin soovitati - aitah) aga kas toesti ei olnud midagi viisakamat peale visata? Vana kittel, umbne kamps peale, pool juustest sai kah kammitud. Motle kas voi selle peale et mida viksim valja naed, seda rohkem tehakse pilte ja seda rohkem pressi saad, mis tihti ajab cd-de muugi ules.



Ma arvan et ta naerab kuna just nagi enda peegeldust. Kodus uhtegi peeglit ei olnud. Pluus veel kuidagi aga see seelik. Kui Hedvig on under achiever siis see mammi selgelt over achiever.


Niiii igav, et haigutama ajab. Meigi peale uhamiseks laks toenaoliselt 3x kauem aega kui nende riiete valja valimiseks.


Positiivseid elamusi oli imevahe. Selle naisterahva lihtne uleni mustas outfit meeldis - eriti korvarongad mis lisasid draamat ja tumedad luhikesed kuuned. Stiilne.


Pluus ja puks meeldib, jumestuse/juuste poolest oleks voinud rohkem uritada (voi Siskalt laenata).

4 comments:

  1. Kas viimasel kaadril on Nissist sirgunud suurtäht Ksenja? Ma juba hirmuga su pildirida vaadates mõtlesin, et kas teine äkki laulma ka asunud, aga ilmselt oli üleandja. Krista Lensin on tõesti nagu vahukoor:))

    ReplyDelete
  2. Kui inimene on vormist väljas, siis on mistahes riietega raske kena välja näha. Sale naine on kartulikotis ka OK.

    ReplyDelete
  3. HU must riietus ja kõrvarõngad olid tõesti väga ilus silmale :)
    Hedvig noh võiks viriseda aga kuna tal kaks väikest last ja mina juba tean, et kui sul lapsehoidjaid pole siis nende mürgeldiste kõrvalt pole just kerge mingit glamuuri taga ajada :P Ja noh eks kaalu värk kah, et üritad leida ürpi millest väga kuhi ei tundu! Kuid tegelt on palju selliseid tüüpe, kellele meeldib selline hubane kodune riietusstiil ja hedvig on hästi emalik (kergelt vanaemalik isegi) talle see nigu sobib isegi ;)

    ReplyDelete
  4. Hedvig on selline boheemlane, kuigi ka mind häirib, et esineja tuleb rahva ette kodukitlis. Kui oled laulja, siis igas mõttes - võiks olla vähemalt paar korralikku esinemiskostüümi (vastavalt muidugi oma laulustiilile). Aga see vähemalt Eestis nii tavaline, et oma imago peale eriti ei mõelda. Ja selle figuuriasjale julgen vastu vaielda, on ka veidi tüsedamatel võimalik väga lahe välja näha Hu laulja on tõesti positiivne näide. Samuti mulle meeldivad Eesti lauljatest nt Maarja ja Birgit oma stiiliga. Krista Lensinil ju Tiina Talumehe kleit - need ongi aasta aastalt hullemaks muutunud (kõik ühe kleidi peal, mis üldse olemas on).

    ReplyDelete