March 27, 2009

Kinnisvara turule

Meie rendileping loppeb varsti ara ja kuna praegune korter on vaga popp kahe inimese jaoks siis me kasvavale perele jaab ta liiga vaikeseks. Omanikud panid korteri kohe muuki ja nyyd ma sehkeldan nende kinnisvara agendiga, kes on Kohe Ilus Mee. Seksuaalsuundumust ei ole tuvastanud veel, voib straight olla voib ka gei olla, sest straight mehed teaduparast ikka nii palju tahelepanu valimusele ei poora. Aga voib olla on metroseksuaal - moekas, hasti lohnastatud/kreemitatud/soenguga straight mees. Ma kohe volutuna jalgisin kuidas tal peaks ukski karv ei olnud sassis ja kuis kulmud olid nii ilusasti tehtud. Nii tahaks endale uue koha leida, kuidagi eba on oma kodu voorastele pidevalt naidata.

Patio on bamboo vosadega ara eristatud et rohkem privaatsust oleks. Bamboo keskkonna sobralik kull aga hoiatan et pesta tuleb seda vahemalt aastas paar korda. Imab koik tolmu enda kulge siis nuhi seebi ja veega seda paev otsa.


Uks asi mis mind kohe volus enne kui korterit nagin oli uks suur kohav basiiliku taim. Lisasin muid juurde. Siiamaani pestot kulmakapis mis suvel sai tehtud.


Elutuba, soogituba ja kook on koik uhes avatud toas. Porandad on bamboo-puidust. Jallegi, keskkonna sobralik aga kuna neid vist ostatekse palju siis tihti peale see kvaliteet on nork kuna loigatakse suure ohinaga bamboo liiga vara ja siis ta on liiga nork et igapaeva elule vastu pidada. Pillad votmed voi telefoni maha ja kohe jalg jargi.



Vot sellest koogist hakkan ma kull puudust tundma. Hea suur island, mina saan suua teha ja G teisel poole baaritoolil istuda ja kaasa elada (ajalehte lugeda)


Teisel korrusel magamistuba. Moobel on kusjuures Ikeast.


Onneliku abielu saladus: kaks kraanikaussi.

3 comments:

  1. väga armas korter teil.

    ReplyDelete
  2. Vaga ilus. Huvi parast - kui suur (m2) ja kui palju?

    ReplyDelete
  3. Aitah. Myygil on $430,000 eest (koogis on koik uued appliance'id, valjas on vaike terass kus grillida saab mida muudel condo'del pole), telekad ja kolarisusteemid hinna sees, jne.

    ReplyDelete