March 25, 2009

Location, location, location......

Obama tahab n.o rikastel makse tosta. Kui mina praegu tool kaiks, siis me oleksime vist rikkad me kahe palgaga. Ainult, me ei oma maja, kinnisvara, uks vana Honda jne. Aga makse maksame nii et vahe pole. Ei saa Obama ja mitmed me sugulased/tuttavad ka sellest aru et ei saa votta uhe moodu jargi. See palk mis mujal USAs oleks ikka tugev, pole siin Connecticuti kandis (ja ka New Yorgis) mitte midagi erilist. Elamine on nii vord kallim. Iga kord kui mainin kui palju renti maksan, sugulased kes Floridas ja Okolahomas elavad ahmivad ohku. Nuud hakkavad meil tuttavad Atlantasse kolima, mis ka suur linn aga ahhetama paneb kui traagiliselt lausa erinevad on hinnad.

Vaatasime maju. Kinnisvara kriis on nii et koik on hindu langetanud aga siiski. Pool miljonit dollarit meie kandis saab siukse maja:

4 magamistuba, 2.5 vannituba (pool on siis kui ainult WC ja kraanikauss, dusi voi vanni pole). Ehitatud 1981.









Atlantas sama raha eest: 4 magamistuba, 4 vannituba, 2 kaminat, igast detaile jms mis juures ma ei hakka uldse lisamagi, ehitatud 2007.









10 comments:

  1. Mõistan Sind täielikult. Meil mehega sama asi.

    ReplyDelete
  2. Mõistan. Maa teine, hinnaprobleem sama. Täna käisime üürikortereid vaatamas, pisikesed kaks tuba ning avatud köögiga elutuba, mis ka kaldseinte ja kasina pinnaga. No ehk siis kolmetoaline. Ja ilma kommunaalideta tahavad selle eest üle 2000 dollari kuus. Mina ei tea, narkoäri?!

    ReplyDelete
  3. Me otsime ka ja samamoodi. Masendav. Kas teil selliseid listinguid on kus sa saad naha kui kaua korter on nn turul olnud? Motlesin teha pakkumise a la olete saadaval olnud 4 kuud ja ikka otsite, ma maksaks vahem aga rendiks kohe jne. Make an offer.

    ReplyDelete
  4. Kullerkupp - kolime Atlantasse. G ytles kull selle peale et krt siin maja ei osta, laheme lounasse mone aasta parast.

    ReplyDelete
  5. No natuke annab aimata, kui pakkumine mõnda aega turul olnud. Mul sama mõttekäik, mis sul, et tingiks natuke, arvestades, et keegi nagunii ei taha:) Neesamad juba minuarust on natuke olnud, aga hinnad teps mitte ei näi kukkuvat... Arulage, ausalt.

    ReplyDelete
  6. Oh, mis te kurdate nii madalate hindade üle! Brittide maal ei saaks poole miljoni dollari eest elu seeski nii uhket maja nagu esimesel fotol kujutatud on. Tuleb vähemalt kaks korda rohkem välja käia ja ei usu, et siin sissetulekud niivõrd suuremad on kui USA-s.

    ReplyDelete
  7. See soltub koik mis kohast sa raagid. Ulemine maja on maakohas Connecticutis, esimese vaikse linnani on vaja ligi tund aega soita. Usun et UKs leiad kull maakohas selliseid.

    ReplyDelete
  8. Väidetavalt on hinnad UKs ja USAs enam-vähem samad. Lihtsalt valuutas on erinevus, number sama. Kallis mõlemal pool suurt vett!

    ReplyDelete
  9. Atlantasse! Heh, päris huvitav oleks.

    ReplyDelete
  10. Triin - kas parooli saaks? Uudishimulik nagu ma olen... :)

    liinajb at gmail dot com

    ReplyDelete