May 27, 2009

Kolimine




Eelmine nadalavahetus saime pisitutre toa ara varvitud orn roosaks ja enamus tite asju sinna viidud. Kuigi olin hoolega moelnud millised asju registreerida baby shower-i ja sugulaste-tuttavate jaoks, sain enamuses ikkagi hunniku riideid. Vaga ilusaid kleite ja jakikesi jms aga enamus esiteks on 0-3 kuud mil beebid tegelt nii vaga kuskile ei ole minemas ja teiseks suht pidulikud riided. See 0-3 kuud on ju enamjaolt sipukates veedetud ja miks talle kasitsi tehtud tikandite ja pitsiga valge kleit kodus magamiseks? Oehh, kardan et enamus riideid jaab kandmata. Olin ullatunud kui helded ikka moned sobrannad ja endised konsultatsiooni kliendid olid, kes tunnevad mind kull aga enamjaolt tooalaselt. Igastahes, enamus asju mida vaja laks saime kingiks - autoistme, Baby Bjorn kandja, lapse korge tooli (high-chair), madratsi, jne jne. Pluss hunnik raamatuid ja kaisukarusid. Tahtsin lisada kull korvaltahelepanekuna, et kui sa just kindlalt ei tea et mom to be on sugavalt usklik siis igast raamatud palvetest emalt ja nt. suur roosa janes millele peale kirjutatud Jesus Loves Me, pole akki sobilikud.


Igaljuhul, tagasi pakkimise juurde. Selle nadalavahetusega peaks kolitud saama ja mul enamik veel pakkimata. Koht on ees nagu oleks arbuusi alla neelanud, lounaks olen nii vasinud et magan tunnikese-kaks ja midagi tosta ise ei tohi - mu effektiivsus pakkijana/kolijana on limiteeritud tugevalt.

10 comments:

  1. Lahe :), oot kuhu kolite?!
    Kingisaak oli siis tõesti märkimisväärne! Aga need 3 kuuse jakikesed ja kraam on tõesti ajuvaba, alla 3 kuu vanusele on suht raske tegelt neid kleidikesi keerulisi selga saada ja no nagu sa ütled, milleks talle sellist tuppa magamiseks. Huvitav, et inimesed endiselt teevad emotsiooni oste, mitte ei mõtle nigu peaga ette, et kingiks siis juba ilusa kleidi kasvõi a la kuuendast elukuust kandmiseks.
    Kle mõtle sul on ju jäänud siis viimased nädalad, juunis pidi ju tibu sündima (mis kp, sul oli?)

    ReplyDelete
  2. 25 juuni, nii et kuskil kuu on jaanud. Puhh... :) Kolime koigest 15 min kaugusele aga vahe suuremasse maija, siia ei mahuks titega ara.
    Just, emad peaks ju paremini teadma kui igast pitsi-satsi tooma, saan aru et nunnud et raha raiskamine ju.

    ReplyDelete
  3. See kleiditamine on täielik tobedus. Kas sa tagastada ei saanud või vahetada millegi asjalikuma vastu? Need on jube nunnud küll, aga tean, kui vähe mu oma tütar oluliselt vanemanagi kleiti kandis - väga ebamugav nii emale kui lapsele.
    Jõudu kolimiseks! Kusjuures mulle meeldib kolida :) - täielik friik. Olles superorganisaator, siis olid mul samaks õhtuks enamik ka lahtipakitud ning isegi pildid seinas. ei hakka nõuannetega vaevama, sa oled ise ka tark selle kohapealt.

    ReplyDelete
  4. Nii vinge, uus kodu, uus elu, uus liige :D
    Lahe ikka....
    NB: sind ootab eestis üks väike kink!

    ReplyDelete
  5. K: ei saanud tagastada mu suureks pettumuseks. Ja kolimise teemal - ma nii tahaks et rohkem jouaks aga piiga on nagu arbuus kohus, vaegade vaevaliselt laheb. :)
    V: oi ma olen nuud nii erutatud, sa teed nii ilusaid asju!

    ReplyDelete
  6. Ei julgegi midagi kingiks saata.....

    ReplyDelete
  7. IP: Oh kui armas sinust, mis sa nuud, aga 0-3 kuu riideid on tugevalt. Eriti kleite, mida minu arusaama jargi ei ole just lihtne beebile selga ajada.

    ReplyDelete
  8. nojah, ega siis ei ole muud kui võta neid kleite nagu sisutuselemente ja dekoreeri lapsetuba. päris hea jääb :)
    jõudu!

    ReplyDelete
  9. Baby Björn on OUT, kallis H. Kandelina on IN. Oh teid seal Ameerikas... :P
    Liina

    ReplyDelete
  10. Mina oma viletsa seljaga ei jaksanud nii ehk naa oma seda titte eriti tassida, ei Baby Björniga ega mingi linaga. Peamine abivahend oli ikkagi käru. Süleajad olid siis, kui kuskil istuda sain. Kui issiga koos olime, siis tassis tema.

    Poissi tassisin rohkem, aga tüdruku ajaks oli selg juba nii läbi, et üle 10 minuti mingi valemiga teda püstiasendis süles kanda ei jaksanud.

    Nii et hea käru on ikka ülekõige abivahend, leian mina :)))!

    ReplyDelete