August 21, 2009

WTF?

(what the fuck?)

Celebritite vastu pole mul midagi. Mul on lopmata hea meel kui paparazzo teeb Heidi Klumi tselluliidist lahisvaate voi George Clooney uue pruudi valja toob. Ma saan vahemalt aru miks neist kirjutatakse. Isegi Saagimist. Aga milleks see naisterahvas ajalehtedes figureerib, ma aru ei saa. Kas ta esindab mingisugust eriti norka Eesti naiste gruppi? On suured rinnad? Ka Edgari fann ja kaehoidja? Paberite jargi valjaoppinud laotootaja.



Uurin netist:

- blond tibi kes end Playboys paljaks vottis. Ok, aga neid kes seda teeks leiaks vist bussikaupa.

- Akki on eriti tabav ja ereda moistusega inime? Lilit teatab meil jargnevat:
*töötuna on päris raske toime tulla - Ei saa vastu vaielda. Ei saa.
*olen õppinud neid (riideid) kombineerima - Brava, Lilit. Brava! Uldiselt see talent omandatakse enne pohikooli aga parem hilja kui mitte kunagi.
*Pükse me jalast ei võta, nii et ihualasti ei näe te meid kunagi. - Eesti rahvas kollektiivselt ohkab kergendunult.
*"Lilit kardab, et tema suhted võivad rohke avalikkuse tähelepanu all puruneda enne, kui need alatagi on jõudnud." - Aaaa, vaesekene, muidugi on hairiv. Kui see sind lohutab, siis minul polnud orna aimugi kes sa siuke oled enne kui sa Alasti Uudistes, Playboys, Kroonikas ja kus koik veel pidevalt figureerisid.

Anyhow, ma segaduses. Ja peab vist nentima et kas neid on vaga keskendunud enda rohke avalikkuse tahelepanu saamisele voi jaab minul siit arusaamata kes ja milleks ja MILLEKS neidis tahelepanu saab. ERITI kuna ta juba ytles et pukse jalast ei vota. Oh, oota, vottis juba Playboys. Tagasi alguses.

7 comments:

  1. MEGA IRW....ma ei leo kroonikaid ja ei loe ka ühtegi seltskonna saiti kusjuures, olen saanud siit sinu blogist ka rohkem mõistlikku kriitikat ja infot meie maa "Lollide"kohta :P

    ReplyDelete
  2. Ma küll ei tea, kellega tegemist on, aga paistab selline keskmine valgendatud Eesti tibi.
    Aga ka välismaal on piisavalt palju "kuulsusi", kellest meedia pidevalt jahub.

    ReplyDelete
  3. No tema tähelend tuli kui nad oma mehega tulid sinna telesaatesse "Tõehetk", see oli esimest korda. Et väheks ei jääks siis ta läks ruttu pritsessi saatesse :), nii et noh eks lehed peavad ju kirjutama kui mingi tibi on end kahes saates nn paljastanud :)))

    ReplyDelete
  4. nii neid "kuulsusi" meil toodetakse ;)

    ReplyDelete
  5. Analoogne USA versioon on minu meelest Heidi Montag:)Nobody laiemas plaanis, lihtslat endine MTV tõsieluserjaali tibi, kes poseerimise pilte teeb kollasele ajakirjandusele ja seda koos oma kallimaga:P

    ReplyDelete
  6. arghhh, spencer ja heidi. niii niiii mottetud. ja kes need inimesed on kes selle tibi laule ostavad?

    ReplyDelete
  7. Eks samasugused ostavad, kes Britnit kummardavad.

    ReplyDelete