January 13, 2010

Hea mees..

Nyyd ma tean kindlasti et G mind armastab. Sest milline mees muidu jaaks nousse kui tema naine teatab et leidsin Craigslistist (koik saavad kirja panna mida muuvad - tasuta ja siis kontakteerud nendega kui tahad osta, vaga eduline)vana French Country stiilis kabineti ja kindlasti tahan. Aga meil ei ole millegagi ara tuua ja peame kellegi palkama et see jargi laheks. Ning siis aitaks meestel see sisse tassida? Ja maksaks 3 x rohkem transpordi eest kui kabineti? Aga sain $25 eest mis ennekuulmatu, sellises stiilis kasitsi tehtud kapid lahevad vahemalt tuhande eest. Siiani vaatan kui uhke ema seda kappi, see tegelikult pole vaga minu stiil aga ei saanud ostmata jatta. Nii ilusad jooned on, nyyd kusimus mis temaga peale hakata.



Minu varvid need pole. Uks tuttav sisekujundaja kellega aeg ajalt suhtleme soovitas bleachida. Ehk siis vesinikuga valgendada. Ei see pole see mis tahan, siuke Ikea mulje jaab. Valgendamist kasutatakse tavaliselt kui tahetakse puidult plekke eemaldada mis muidu maha ei tule ja uldiselt teed seda odavama puu juures. See kapp on kasitsi tehtud ja puu on tugev.

www.olx.ca

Teine variant mida tosiselt kaalusin oli whitewashing - varvid kapi valgeks ja siis lased liivapaberiga ule, eriti aared. Jaab siuke antiikne mulje.

http://texastuscanfurniture.com

Siiani on lemmikuks Wisteria.com-ist parit antiik kabinett mis on varvitud sinakas-hallikaks. Aga ilmselt jaab praegu nonda nagu on ja siis kui kuskile oleme kolinud, otsustan edasi.

7 comments:

  1. Ilus asi. Vaata seda lehte http://www.designspongeonline.com/ - seal on hasti palju before & after moobli restaureerimist. Voib-olla saad ideid.

    ReplyDelete
  2. Väga kaunis! Mina seda küll mingi tehnikaga ära ei rikuks - see sellisele kapile lihtsalt ei sobi ning alandab väärtust.
    Katsu ikka kuidagi sobitada, üks tool vmt samas stiilis veel tuppa juurde, küll sa selle ära paigutad ka sellisena.

    ReplyDelete
  3. Designsponge'i loen kull, apartmenttherapy on teine vaart blog.
    French country pole minu stiil, ma ei usu et ma selle ara rikuks, pealegi on sel varvi tulnud osadest kohtadest maha ja pildi peal paistab heledamana kui on. Ma ootan kuni oleme omas majas ja siis edasi.

    ReplyDelete
  4. http://www.designspongeonline.com/2009/10/before-after-yellow-love-2.html

    ReplyDelete
  5. Anon: Isver, see pea et samasugune ju. Ja ka craigslistist. Vaga ilusasti tehtud, nats moderne minu jaoks aga ilus.

    ReplyDelete
  6. Küll on hea, kui mees armastab. Mul armastab ka, viib autoga toidupoodi ja rongi peale. Ja käib vastas ka:)Aga ost on saanud aus!

    ReplyDelete