January 25, 2010

Kartulikotist

Project Runway - saade kuhu siis moedisainerid, vanad ja noored, saavad kandideerida, valjavalitud voistelda ja 3-4 finalisti saavad oma kollektsiooni New Yorgi moenadalal Bryant Park-is naidata. Eelmise nadala teema oli - tee midagi ilusat, moekat, ja sinu loovust peegeldavat kartulikotist. Ja see kleit, ahh, kui kaunis... ja kartulikotist tehtud. Vau.



Varv on perfektne, ehk rinna pealt nats liiga "liikuv", ma kardaks et naitab liiga palju aga muidu kannaks kohe. Mu ohkamise peale G tuleb vaatab ja teatab et seda mina kull selga ei paneks. ???? Esiteks, ytleb G, ma ei lubaks. ????????????
G on meil natuke konservatiivne sellekoha pealt. Paar suve tagasi kui endale roomsa miniseeliku suveks ostsin, vaadati pika pilguga et kas sa paned selle selga? Ja et liiga luhike ei ole voi? Ning enne kui joudsin ohku sissse tommata ja valja hingata ahhhhhmissatahadoeldaetmujaladeikannataminivoiiiiiii????? ytles G et tema ei taha et teised mehed mind nii hasti naeks. Vot nonda. Ja siis kais mul jarel seelikut alla tombamas kuna see liikus aeg ajalt ules.
Aga selle kleidi paneks ikkagi selga, ent vorm on veel sest kaugel. Paranenud tugevasti (kas sa oled oma hommikuse saiasoomise jargi jatnud? kusis karlsson. PK: jah.) ent nii hea ei ole et sellise kleidi saaks selga tommata.

12 comments:

  1. Minu mees ei julge mind kull keelata voi kaskida :)

    ReplyDelete
  2. Ta ei kasi just voi keela aga tugevalt ei ole poolt.... Ma ei tea, mind ei hairi. :)

    ReplyDelete
  3. Tegel tore ju, et lased tal oma arvamust oelda... mina olen vist rohkem buldooser ja teen mis tahan :) (st. oma valimusega seotut, tahtsamates asjades oskan onneks kompromisse ka teha)

    ReplyDelete
  4. G on kategooriliselt jargm asjade vastu: monogrammid, minu riided that leave little to imagination ja suguvosa vapid. :)

    ReplyDelete
  5. moistan su meest, eriti kuna ta ameeriklane ja siin yles kasvanud :) esiteks - ameerika mehed on palju agressiivsemad ja agaramad, mis puutub komplimentidesse ja kylge loomisse, nad ei hoia ennast tagasi, vaid ryndavad paris avalikult. ei loe, et oled abielus ja sul voib kasvoi 10 last olla. kui oled valjakutsuv, siis haarab keegi kohe sellest kinni :)
    teiseks, keskmine ameeriklane, eriti abielunaine, ju nii ei riietu :) st siin ei ole see tavaline vaatepilt. vahemalt, kus meie elame. aga noh MidWest on teadagi suht konservatiivne ja vanamoodne. ma ei ole kunagi mini kandja olnud, ja tavaliselt valjas kaies riietume naistega pykstesse - kindlam tunne :)

    ReplyDelete
  6. Appikene, kuule palju Sa siis nyyd kaalud??? Sa na"gid 2 kuud aega tagasigi ju kena va"lja.

    Kuidas ko'hulihaste treening siis la"inud on- kas said arstilt mingit no'u ka??

    ReplyDelete
  7. ma hakkasin suvel jalgrattaga linna minema, kah miniseelikus. väravas kuulsin hüüet: "kas sa selle seelikuga lähedki? ei lähe!!"
    no läksin ikka. :)

    ReplyDelete
  8. Kartulikott on täiesti hea materjal ja selle kannaks välja, palju rohkem hädas oleksin nt roosast polüestrist miniseelikuga.
    Mul oli kunagi meessõber, kes minestas peaaegu ära kui ma läksin Eestis hommikul eramaja õue igati ontlikus paksus froteehommikumantlis. Vot see oli tase :).

    ReplyDelete
  9. Leian, et kodused naised peavadki välja vahetama oma tavalised laiad koduriided. Noh, et mehe pilk peatuks mönel väljalöikel, lûhema pikkusega kleidikesel. See teksapûkste variant on nii tavaline.
    Peab lihtsalt näitama endas seda poolt, mis on näidata. Önnelikud need, kes oskavad ömmelda! Hea vahend abielukriiside puhul!

    ReplyDelete
  10. Nele - see kindlasti oleneb mis mehed ja kus kandis. CT nii ei runnata. Aga selliseid mehi kel meeldib oma naist ringi naidata on igal pool nagu ka konservatiivsemaid, G kindlasti viimaste seas.
    Scott - naersin kui lugesin, G pole see vasti mitte seeparast et mul keha ei kannataks. Praegu olen 60 kilo umbes, nii et ikka paar kilo veel kaelas. Teen kohulihaseid jms ikka pea et iga paev. Aga aega votab, krt.
    Suslik - miniseelik ja jalgratas, see kolab vaevarikkalt!
    Karmen - ja polyester on vaga halb materjal, naitab koik valja. Hommikumantliga olen isegi valja lipanud et ajalehte sisse tuua. Aga motlen kull et kas naabrimees kiikab ja siis kummardan ontlikult et lehte ules korjata. :)
    In: mu kodused riided on jooga riided mis suht kehasse toodeldud. Aga olen nous et ei peaks dressis ringi laskma. Koigepealt on lotakad puksid, siis ei viitsi juukseid kammida ja siis ei vaata mis sood. Libe tee....

    ReplyDelete
  11. no ütleme nii, et rattasõidu mugavuse nimel oli seelik ikka võimalikult lühike ;)
    noh, lisaks on mul 1 suvekleit ka, mis talle lihtsalt ei meeldi. värvid vms. aga 1 minu suuri lemmikuid. siis käingi sellega üksi väljas. pärast räägin kiusuks, kuidas vilistati :P

    ReplyDelete