January 19, 2010

Woman down, woman down!

Koigepealt tuli G toolt koju taiesti haigena. Nii et ei suutnud ohtust suua ja lakse otse voodisse. Kohugripiga. Kaisin tal 2 paeva jarel koike koristades ja disefintseerimas ning palvetades et Olivia ei jaaks. Onneks oli tal need vaktsineeringud tehtud. Ning siis kui G hakkas paranema, jain mina haigeks. Nuud kolmandat paeva koht keerab hirmsasti ja suda paha. Emad ei tohiks reeglina haigeks jaada. Kes muidu koigi eest hoolitseb?

6 comments:

  1. Hah, väike naiivitar :) Emad jäävad alati haigeks ja peavad alati ikka kõige eest hoolitsema!!! Harju selle õudusega ;)
    Mis moodi Olivia on vaktsineeritud okseviiruse vastu?

    ReplyDelete
  2. Minu puhul peab paika see, et olen koguaeg teiste eest hoolitsenud ja ise pole jäänud. ainus mis sel aastal mulle lastelt kylge on hakanud on nohu. kõik oksendamisrallid ja pasanteeriad on minust mööda läinud. olen alati öelnud, et kui mina siruli maas oleksin, oleks ju peaaegu, et maailmalõpp lähedal. mees tööle kyll minna ei saaks...

    kiiret paranemist!

    ReplyDelete
  3. pasanteeria, hehehee.
    Siin vaktsineeritakse rotaviiruse vastu mis uks pohilisi kohugripi tekitajaid... Kas eestis mitte?

    ReplyDelete
  4. Kiiret paranemist!

    (pasanteeria - LOL :)

    ReplyDelete
  5. heh, tundub, et see okseviirus ja pasanteeria levib siin lausa osariikide kaupa :)
    meie peres algas eelmine nadal Marleeni oksendamisega, siis paar paeva hiljem loi mehel pohja alt ara ja kohe mitmeks paevaks ja muidugi kohe siruli maas, toole ikka kuidagi vedas ennast, kuid kodus oldud aja oli horisontaalis. ma naersin, et no mehed on haiged, siis on haiged, elu jaab seisma. mul pole lapse korvalt kunagi olnud voimalik paris haige olla, va eelmine aasta, kui mul oli kohutav angiin nadal aega, kuid onneks oli mu ema siis siin.
    edasi levis see kole tobi muidugi mehe oe perele ja igal pool koolides on ka see. tundub aga, et minust laks mooda, ptyi-ptyi-ptyi.

    ReplyDelete
  6. Kohustuslike vaktsiinide alla eestis rota ei kuulu, seda võib tellida oma papi eest kui keegi peaks tahtma.

    ReplyDelete