October 23, 2010

Kes otsib, see leiab.

Ma olen sopradelt kingiks saanud ja igast antiik/tai/kirbu poodidest ja turult otsinud antiik serveermisnousid: kannud, taldrikud, kausid jms. Enamik hobedast voi hobedaga kaetud. Noh, ideaalselt oleks sellised asjad polvkonnast polvkonda edasi antud ja puhade ajal siis valja voetud. :)

Aga ei saa oelda et sobranna poolt kingitud tema vanatadi hobe vahem armsam oleks. Ning ringi tuustida igast turudel mul meeldib. Viimase aja leid, mille ule hirm hea meel: terve komplekt (peaaegu et terve) hobega kaetud (silverplated) 1934 a nugade-kahvlite komplekt. Ja vahukoorena moosi peale: koik on graveeritud D tahega mis me perekonna nimi. Ja hinnaks: $45. YES!!!!





Nuud tuleb ara puhastada ja siis jaavad tanupuhi ootama, mil ma kahtlemata mainin niisama et oh need on me peres polvkondi olnud. :) Kergats!

5 comments:

  1. Tõesti kenad, teed heas mõttes kadedaks (ja veel peaaegu "ilma" saadud:)). Just endal ka nugade-kahvlite komplekti otsing käsil.

    ReplyDelete
  2. Tõeliselt ilus komplekt! Ju see oligi saatuse poolt teie perele mõeldud, kui D täht ka teie perekonnanime tähendab.

    ReplyDelete
  3. @K: sa pead siiapoole jahile tulema.
    @V: olen jah, taiesti piinlik ka pole. :)))
    @M: aitah! Kusjuures, enamikel mu klientidel on igast nodi no perekonnas (hobe, monogramme jms) et keegi uldse ei arvakski et pole paris.

    ReplyDelete
  4. Mul tuleb kõigepealt saada lotovõit ja siis üürida merekonteiner :)).

    ReplyDelete