October 24, 2010

Sisekujundusest

Tutvusin uhe vaga armsa sisekujundajaga M.K. kes akitsi minuga koos tootaks. Peale vastava hariduse on tal midagi veel etemat ja see on rikas mees ja ma ei motle seda uldse halvasti. Sisekujundajana sinu enda maja on sinu koige tahtsam visiitkaart - ning raha laheb sinna hirmsasti, seega endal voi mehel peaks seda olema ja vot moistev peab kaasa kah olema. Mis on muidugi alati plussiks.

Nende praegune, hetkel siis kuues, maja on ehitatud 1930ndatel aastatel sama arhitekti poolt kes disainis Empire State New Yorgis ja ehitas selle maja endale suvemajana.




Toa otsas on kamin, millesse void sisse jalutada. Hammastav. Enam selliseid ehitada ei lubata aga kui on siis void alles hoida.




Minu lemmik - pantry. Ei teagi mis see eesti keelne tolge oleks, ei ole ju sahver. Ideaalselt oleks siis koogi korval vaike ruum kus oleks siis igast toiduained (pastad, jms mida varud ikka) aga ka koogimasinad mida igapaevaselt ei kasuta ja siis igast noud, kandikud, serviisid jms. Kuigi sellise toostuse juhul ma teeks selle koogiks ennem. Nii ilus. Masinad on liikuval riiulil nii et tombad valja ja teed. Kuigi, ma ei lahe ju sinna eraldi et midagi vahustada, see peaks ikka koogis olema. Olen nainud selliseid et on koogis ja kapiukse taga, kui vaja lukkad ules (just ules, muidu pole ruumi) ja tombad riiuli valja et kasutada.
Vaata detaile uste peal ja seda et tervele toale on selline rauast uks ette pandud.

Pildid parit: Color and Light Atelier

2 comments:

  1. Väljast see torn jätab nats Disnylandi mulje, kuid seest on täiesti fantastiline!!

    ReplyDelete