January 29, 2011

Aasta kodu ehk eestlased on oudsed inisejad

Ln aitah soovituse eest, taitsa kaunis ja omaparane kodu. Vaga sumpaatne mulle aga ma vist vahemuses. Muidugi, eestlased kohe reas hulga negatiivsete kommentaaridega, kes vigiseb selle ule kui kulm paistab, ahh mis nome loss ja jalle et nii kallis, kus sel raha votta ja kuis seal ikka last kasvatada ei saa (???, omanikel laps taitsa olemas ja paistab et kasvab). Look, sa oled vaga limiteeritud inimene kui sa ei oska hinnata midagi mis hasti tehtud. See ei pea olema sinu maitse/voimaluste jargi aga hinda seda mis hasti ja huvitavalt tehtud. Ja kui ei meeldi, siis milleks raisata aega ja energiat kritiseerimisel. oeh.
Hasti sumpaatne oli see et vanu asju kasutatakse ara. Mitte selle parast et eko on vaid mulle imponeerib vanade asjade ajalugu ja see et mingi kestvus on. Mulle no antiik meeldib ja lisab karakterit rohkem kui naiteks need idamaised ullitised, Buddha kujud ja mis koik. Eksootiline seda kull, aga kui koik seda teevad siis on natuke igav, raakimata sellest et mitte originaalne.

Mulle see uks niiiiiii meeldib. Nad ostsid vanad uksed ja votsid paksu varvikihi maha. Well done, very well.

Ma ei ole kindel kas restaureerisid vana maja aga paistab toesti nagu paris. nende seinte soojustamisega on hada ja pudenemisega aga kui hasti tehtud, siis ikka ilusad. Selline stiil pole koigile aga kaunis vaadata.

Kamin soogitoa ja koogi vahel, mis sa veel tahad? Ilus lamp, suur laud kus lapsed saavad kodutoid teha kui ema suua teeb.

Zurii utles ka et ei ole eestlaslik ja ma tahaks nii teada mis on eestlasik? Ikea sisustus? Koik heledast puidust, kaltsuvaibad ja minimalistlik? Voi pruunid nahkdiivanid? Minu arust meil nagu identiteedi puudus sisustuses et laheme kas rootsi voi vene teed ikka, aga midagi nagu oilmitseb valja millele oma nime voib anda.
Rohkem pilte siit: http://www.tarbija24.ee/

Sumpaatne lapsetuba, voitsid kategoorias Lastesobralik maja Elo ja Ermo Saar Randveres


AGA kus eestlased on naturaalselt lausa andekad on aiad. Eestis ringisoites jaab suu lahti kui ilusasti on tehtud. Siin toesti on eestlased ikka uli. Eks millegagi tuleb seda irisemise stressi vahendada, siis uhatakse aeda. :)
Parim aed Evelin ja Aivar Noorem Ihastes

7 comments:

  1. Eks igaühel õigus oma arvamusele.

    ReplyDelete
  2. Seda kull aga uks asi on arvamus ja teine selline nome monitamine ja oiendamine... Naha ju on et inimesed vaeva nainud, austa siis sedagi.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Wow mina ei tea sellest valimisest midagi ja tarbija lehel ei leia kah seda kohta aga need pildid sinu lehel, jeerum siga ilus kõik, mis seal üldse anna kritiseerida, oleks mul sellist maitset, annet ja raha.

    ReplyDelete
  5. Kodukirjas vist koik uleval selle kuu omas. Osade kriitika oligi et ahh mis rikastel viga ent teaduparast raha ja maitse ei kai kasi kaes alati.
    PS! Mul oli sama sumpaatne see paberkastidest mangumaja mis sa O'le tegid!

    ReplyDelete
  6. tyypiline eestlane, koik mis vahegi erinev, on paha, paha, paha ja nome, nome, nome :))))
    minu arust viimase peal kodu, vaga omaparane.
    voin ausalt tunnistada et siia kolides oli mulle ka siinne stiil vooras ja osaliselt on siiani.
    see tyypiline igav tanapaeva ameerika stiil, kus igal pool vaipkate seinast seina ja ei mingeid raamaturiiuleid, minu jaoks vooras.
    samuti vaadates kasvoi korterite ja majade myygikuulutusi eestis, on tunne, et koikide kodud on samasugused, eripara ei kuskil, koik nagu yhe vitsaga loodud... igav, see kohutav modernsuse tagaajamine. mis mulle arusaamatu, et keegi vist enam raamatuid ei loe, sest raamaturiiuleid netu.
    meie kodu on kokku miksitud koigest, kuid siiski ma leian armas ja omaparane, keskmisele eestlasele voib-olla aga ei meeldiks, leiaks ka, et kole ja kylm :)
    igayks elab ja teeb nii nagu ise tahab.
    aedade suhtes noustun - selliseid aedu siin ei nae.

    ReplyDelete
  7. Otsin ühe jõulureklaami jaoks võttekohta ning huvitaks, kus asub kaminaga maja, mis selles postituses?

    ReplyDelete