January 24, 2011

Brrrrr.....


- 22 C valjas. Ma saan aru et Eestis pole see midagi aga ma pole Eestis. Ma mere aares, meil siin talved ikka soojemad, noh jan-veebr saastad aga muidu elab.

Lund ja jaad koik kohad tais, jarjest on ara jaetud laste ringe jms, toidupoodi minek omaette uritus.. Eile oosel kuulsime paari kova pauku ja tana louna paiku kuulsin et vesi jookseb garaazis ja pump keldris kaib. Garaaz soe uldiselt aga mingi toru katki, sain kulma kulma dusi kui ukse lahti tegin ning taiesti abitu naise kombel ei allunud uksi asi minule, ei saanud vett kinni. Naabrite poeg ka mitte. Sain toru/pumba mehe katte kes tunni aja parast lubas tulla (ja tuligi). Vett jooksis garaazis nii et vahe pole. Toas neid oodates aga oudsalt jahe ja loomulikult avastasin et nae sooja pole. Olikutus meil aga ei toodanud. Torumees ei saanud ka aru et mis vark ok, pakkus et olitorud kulmunud. Olimehed lubasid tulla niipea kui voimalik, paari tunni jooksul, ja sellest lubadusest siis 4 h moodas. Arrrggghhhhhhh....... Kulm on kurat. Kolmapaevaks lubab uut lumetormi.

4 comments:

  1. loodan, et saate kõik soojaks tagasi ja ruttu! aga pilt jääpurikatega on küll ilus :)

    ReplyDelete
  2. Vaesekesed! Oleks nüüd lambavillaseid kampsuneid, mida selga kuhjata, eks ole!

    ReplyDelete
  3. Panime elektrisoojendaja magamistoas sisse ja istusime Oliviaga voodi peal, lugesime ajakirju ja soime chipse. :) Soe on tagasi, sooja vett veel ootame.

    ReplyDelete
  4. Palun vaata sa oma kogemusliku silmaga-postimees.ee Seal täna avaldatud palju pilte majast, mida hinnati esikoha vääriliseks Kodukirja poolt ja proua Ilves oli ka auhinda kätte andmas.
    Palun analûûsivat kommentaari!
    Tänan.

    ReplyDelete