March 22, 2011

Ei saa ammaga, ei saa ammata...

Staazikamad lugejad voib olla maletavad mu "perekonda sisse ristimist" ammaga kes mind rootslannaks kutsus tukk aega, Eestis pulmas mul ytles et tegelt nad ei tahtnud tulla aga nyyd hea meel et tulid, ja sellepeale et Gary tahab kolme last "loodetavasti ikka sinuga" jne. Mingi hetk tirisin ta restorani, jootsin sisse 2 kosmopolitani ja kusisin et miks ma talle ei meeldi. Ytles parast vaikust et ara talle haiget tee (G'le siis). Aga noh, helgemaid hetki on ikka ka olnud, kui nyyd aus olla.

Naiteks tana kui sain talt sunnipaeva kaardi kus oeldi et loodetavasti ma tean neid asju isegi aga voib olla on vaja valja oelda. Et kui lihtne on mind armastada ja kui kerge on minu peale loota ja kuis ma toon pere kokku, ka laiema pere....

Kohe nutt tuli peale. Krdi amm. :)

3 comments:

  1. olen seda isegi kogenud, et votab natuke aega, enne kui nn ammaga soojad suhted sisse saab tootatud.
    selleks laheb vaja palju kannatust ja tihti enese tagasi hoidmist.
    eks saab ka oeldud asju, mida ehk parast molemad kahetsevad.
    aga olen ka tahele pannud, et ammad koige rohkem kardavad, et nende poeg ei ole onnelik ja et naine ehk ei ole piisavalt hea...
    mis on ka moistetav. samas voiks ju poja valikut aktsepteerida ilma, et minia peaks katsete ja toestamise kadalipust labi kaima.
    veel olen tahele pannud, et ammad kardavad, et pojad neid unustavad ja nende roll kaob... kui suudad amma panna tundma, et ta on vajalik, vahel vaga vajalik, siis voidad amma sydame.
    sul oli seda enam raskem, et olid ju parit vooralt maalt. paljud ameeriklased kardavad ju koike teistsugust nagu tuld.

    ReplyDelete
  2. Oh H. vot sellele ma varem ei mõelnud, et sulle kuluks poeg ära just sellepärast, et ämma paremini mõista:) Ta on sul nii armas tegelikult. See ämm. :)

    ReplyDelete