January 29, 2008

A Day Off

oli esmaspaeval.



Kaasa ytles enne toole minekut et vota rahulikult, loogastu, puhka. Muah, mida mees. Siis ma loogastusin hommikusoogi ajal, siis surfasin netis aga siuke rahutu olek oli. Et peaks nagu produktiivne olema kuidagi. Siis tegin jargmist:

1. koristasin ja pesin porandaid
2. tostsin (loe: lukkasin mooda porandat, bamboo porandat kratsides) mooblit ringi
3. kupsetasin scone (tahke saiake, ei teagi mis eesti keeli), mitmevilja jahust ja rasvavaba piimaga - taiesti soodavad tulid valja


4. areoobikat vehkisin teha - siukse kulmaga ei peksa mind valja jooksma
5. otsutasin paris ametliku virsiku tordi teha, raamatust "Tartine". Tosine raamat, tadi raagib piima keetmisest 2 lehekulge. Koigepealt oli vaja teha pâte sablée, eks ole, ehk taigen. Massan ringi ja siis maitsesin enne kulma panekut ja utlesin et kuraat (vabandust) see ju muretaigen, mis sablee. Siis hakkasin pastry cream-i tegema, ja eks ole, pastry cream on sama mis see piima-muna kreem mis napoleoni vahele laks. Ahh. Hea sai igaljuhul.
6. kupsiseid tegin
7. pesu pesin
8. ja kella kaheksaks maabusin diivanile, tapselt siis kui kaasa koju tuli ja utles et naed sa, kas sul oli tore paev.


Hellik kirjutas et nagi PS! I love you - naisterahvas kaotab oma elu armastuse noorelt, mees suri ara enne kui nad lapse joudsid saada. Sellega seoses tuli uks huvitav juhtum meelde, eelmine aasta vist, mees sattus autoavariisse ja suri. Naine noudis haiglalt et nad, eeee, sperma eraldaks ja kulma paneks kunstlikuks viljastuseks hiljem. Haigla keeldus. Naine laks (ja pidage meeles et 24 h on aega et seda korraldada, hiljem on keha kasutu ses mottes) vottis advokaadi ja laks erijuhtumina kohtusse ning voitis. Praegu ikka leinab aga tore vaike poiss on. Enamus kindlasti utleb et vakk mida on, lapsel ikka isa vaja ja see pole emotsionaalselt eduline jne jne. Aga, noh, ma ei ole kindel et ma sama ei teeks (nuud kui ma tean et saab). Sest kui midagi sellist juhtub, mis sul on mis sind edasi kannaks ja sunniks end kokku votma. Ning too naisterahvas oli ulikooli haridusega jne, taiesti normaalne.

5 comments:

  1. Mnjah, ma ütleks müts maha, et julge naine, võitles selle nimel, mis tema jaoks oli oluline, sugugi mitte väkk.
    Aga sina kallis H :), sa ära mõtle sellele vaid võtke mehega julgus kokku ja tehke see titt nüüd ära!!!
    Ma pean tunnistama, et nüüd kus poiss on 7 kuune, ta on lihtsalt võrratu, nunnumeeter mul kogu aeg põhjas. Sain mina hakkama need esimesed kuud, saad sina ka, laps on ikka super!

    ReplyDelete
  2. :)
    kui resurssid tekivad, economy is not doing well...

    ReplyDelete
  3. ära poe siin midagi majanduse taha!

    ReplyDelete
  4. arge sundige siin teisi lapsi tegema! :)

    selle loo kohta aga niipalju, et ise teeks samamoodi. kindlasti.

    ReplyDelete
  5. Nii, mul on nuud kolm sobrannat (hellik kull virtuaalne :) kes mul pidevalt meelde tuletavad et vaja rongi peale hupata. Ja veebruaris tuleb ema sama teemaga....
    Luban et niipea kui butiigi finantsnaitajad positiivseks lahevad, hakkan iivet tostma.

    ReplyDelete