January 3, 2008

Presidential Elections

Esmane valimine algab tana Iowas mis siis otsustab keda see osariik toetab - demokraadid valivad demokraadite seast ja republikaanid rep-ide seast. Ning voitjad siis kandideeritakse nende parteide poolt suvel presidendiks. Iowa on oluline kuna a) esimene osariik ja b) terad sokaldest eristatakse. Kandidaate on mitmeid aga padevamad:
Demokraadid:
Hillary Clinton - paljude lemmik, minu oma mitte. Kogu see Billile andeks andmine tundus vaga kuidagi kalkuleeriv sest nii palju ja ka poliitiline tulevik kaalul. Pluss igast ahmaseid kinnisvara ettevotmisi jne. Samas, karm mutt pole midagi oelda.
Barack Obama - mina ei saa aru mis mustadel viga on, osad teevad karmi nao ette et kusida: kas Obama on piisavalt black? Kuhu see teema et nahavarv ei loe kadus??? Mul uks rikas klient New Canaan-ist on hull pooldaja, mulle ta ka meeldib aga kommenteerisin et tal pole kaitse ja valispol kogemusi. Selle peale Rikas Ja Ilus Tadi ytles et aga mulle see meeldibki et he still has his innocence! Mhjah, ei ole nagu oluline omadus minuarust presidendi juures, eriti USA omal.
John Edwards - iluleedi ja taielik lehviv lipp, kuhu tuul puhub sinna lehvib. Mis juttu on vaja ajada, seda ajab. Ma siiani ei tea kas tal on uhtegi seisukohta mis ise labi arutletud. Naistele meeldib - kaunis mees. Vaadake siia, naersin end toolilt maha. Lulitage kolarid sisse:
http://www.youtube.com/watch?v=2AE847UXu3Q

Republicans - ei ole pooltki nii varvikad.
Rudy Giuliani - NY city endine major, karm aga oiglane, crime rates langesid kovasti, mafiat tuuseldati jne, Sept 11. Aga konservatiivsele ja religioossele ameerikale ei meeldi see et tyyp vist juba kolm korda abielus olnud. Mulle sumpaatne.
Mike Huckabee - endine kirikuopetaja, raagib mis vaja ja kellele vaja, hirm konservatiivne, abordi, lahutuse, geide vastu. Ei lahe ta kuskile.
John McCain - endine merevaelane, Vietnamis vangis olnud, endine senator, koige vanem kandidaat. Loogiline, aus, ei kaldu aarmustesse. Kaasa lemmik.
Mitt Romney - mormoon (osad toesti abielluvad ebalegaalselt mitmete naistega aga enamus mitte), anti-gays, abortion. Samasugune tuulelipp nagu Edwards - nagin kolme intervjuud kus tuup raakis iga kord endale vastu. Mingi valemiga on talle poolehoidjaid tekkinud. Ei lahe kuskile ma ennustan.
Fred Thompson - napsi ja nalja mees ja naiste mees (kuigi vist teine abikaasa pani viisaka jaki selga, varvis juuksed nats tumedamaks ja kammis juuksed sirgeks ka tehakse pidevalt nalja kuis Fred noore tibi endale sai). Peale selle et naitleja oli ma suurt temast ei teagi.

5 comments:

  1. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's simple, yet effective.
    A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between user friendliness and visual appeal. I must say you've done a awesome job with this.
    Additionally, the blog loads extremely quick for me on Firefox.
    Outstanding Blog!

    Feel free to surf to my site: cellulite treatment reviews

    ReplyDelete
  2. tennis elbow treatment guidelines

    my page: tennis elbow treatment in homoeopathy

    ReplyDelete
  3. It is perfect time to make a few plans for the long run and it is time to be happy.
    I've learn this publish and if I may just I desire to suggest you few attention-grabbing things or tips. Maybe you can write subsequent articles referring to this article. I want to learn more issues approximately it!

    Feel free to surf to my web site: relevant internet site

    ReplyDelete
  4. Terrific post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic?
    I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

    Also visit my site: Http://38000Ft.Com/Index.Php?Do=/Blog/162185/Seeking-Tips-On-Free-Email-Templates-Try-These-Wonderful-Ideas/

    ReplyDelete
  5. Great work! That is the type of info that are supposed to be shared around the web.

    Disgrace on Google for not positioning this submit higher!
    Come on over and consult with my web site . Thanks
    =)

    My web-site :: Email Templates html

    ReplyDelete