March 16, 2008

Spring Fever


Eilse paeva lopuks olin valmis endale kaaridega ajuoperatsiooni tegema. Uks tadi teise jargi, uks veidram kui teine.

Tuleb Proua Keemiline Lokk oma perega, Tadi kaib ringi ja ahhetab et kui ilus ja kui kaunis. Konnin kaasa ja noogutan. Siis haarab riidepuust ja osutab lillale kleidile et nii kaunis aga temale kull ei sobi. Mina kusin et miks mille peale Prous karjatab et kus tema oma 40 aastaga laheb polvi naitama. ??? Misasja? Utlen et usun et tema polvedel pole midagi nii oudsat et naidata ei tohi. Naitan talle pikka very casual summer kleiti, mille peale Proua poorab ringi ja vaatab mulle vaga etteheitvalt otsa. Lisan kahku et katab polved ja puha. Proua utleb vaga resoluutselt et talle see ei meeldi. Vaatab mind uurivalt ja teatab uuesti et talle see ei meeldi, muidu peaaegu et koik teised riided meeldivad aga see ei meeldi. Ja jaab mulle otsa vaatama.

Siis tuli Tadi Kahe Lapsega ja teatas uksest sisse saades et oi lapsed te ei tohi midagi puutuda me oleme nii peenes poes. Naeratasin lastele ja pakkusin kommi. Tadi utles et tal vaja kleiti suviseks Bar Mitzwah-i jaoks aga koik kleidid mida pakkusin lukati korvale - liiga pikk, luhike, varviline, igav. Oehh. Tadi tutar noudis et tema saaks riideid selga proovida ning tadi, selle asemel et teatada et kullakene see ei ole laste pood, saadab lapse minu juurde kusima et kas ta voib (5 aastane) riideid selga proovida.

Jargmine naisterahvas teatas et teab tapselt mida tahab: pikkade varukate, v kaela loikega pluusi voi tuunikut. Ohtuseks peoks siis. Pakun variante, ukski ei sobi. Olin usna noutu eriti kui tadi teatas et tal ju piljardit ka vaja selles topis mangida. Huuatan et aaa casual siis mille peale saadakse lausa tigedaks ja raputatakse agedalt pead et mis casual. Lopuks leiame midagi ja siis tadi lubab tagasi tulla kui ta homme veel seda toppi tahab.

Aaarghhhh, nuri paev. Ja siis ohtul loi alla selga padev valu sisse. Mul olid suured kevad koristamise plaanid ees, aknad on nii tolmused aga ma ei saa suurt liigutada.
Lohutan end oma istutatud nartsissidega mis on hirm pikaks kasvanud ja oitsevad hoolega. Ema kingitud gardeenia poosas peab ka tublilt vastu, uusi oisi ikka tekib.

7 comments:

  1. hmmm, ma ei oska kohe midagi kostagi, tundub et me oleme mingid imelikud inimesed, sest selliseid oleks nagu kogu maailm täis...vot selle pärast mulle teenindaja töö ei sobi, ma ei suuda keep smiling olla 24/7 selliste peale ....
    lilled on ilusad...kevadet sooviks juba :) meil siin lörtsitab lumeraasu ikka veel....

    ReplyDelete
  2. Mnjaa kevad on jah friigid välja lasknud :P
    Aga noh mis teha, ega kõik kliendid ju normaalsed sa olla. Jõudu ja kannatliku meelt!

    ReplyDelete
  3. jeerum nüüd tuli mehe nimel kommentaar, too polnud oma gmailist välja loginud :P

    ReplyDelete
  4. :) ma juba motlesin et naed lopuks tulevad need lugejad varjust valja sest naed et iga paeb kaib kumneid lugemas aga kommenteerib ainult paar tukki.

    ReplyDelete
  5. Hey there fantastic website! Does running a blog such as this take a
    lot of work? I've absolutely no understanding of coding however I was hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I simply had to ask. Kudos!

    Here is my site - Pre approved auto loans

    ReplyDelete
  6. Hi colleagues, pleasant post and good urging commented at this place, I am truly enjoying by these.


    My site :: Laguna Beach Catering

    ReplyDelete