June 20, 2008

Ask, and Ye Shall Receive

I have been tagged by Osaline
Reeglid:
Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.


1. Mida sa tegid kümne aasta eest?

Olin 20ne aastane, ilmselt valmistasin USAsse tulekut, muusin maha auto ja moobli. Tostsin eks-boyfriendi Peetri korterist valja (ilmselt minu ara minek tegi mu hirm ahvatlevaks). Tombasin lahtiseid otsi kokku ja plaanisin jargmist dekaadi kus ma poliitikuna Eestisse naasen ja kaitseministriks asun.

2. Viis asja “Vaja teha” nimekirjast?

Butiigike ja konsultatsioon meeletult edukaks vaja ajada x 5.
Kui midagi veel lisada siis maja oleks vaja hankida, lapsed tuleb ara teha, ratsutama tahaks oppida ja poe aknad plaanida suvistel teemadel (otsin ankrut - kes saadab?)

3. Lemmiksnäkid?

Tervislikult - toores lillkapsas, brokkoli, kirsstomatid ja tugev juust. Oega molemad oleme suured arbuusi ja virsiku soojad, mul veel vaarikad suurlemmikud.

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?

Dollarites voi kroonides? Kui kroonides siis teeksin reklaami poele, lisaks rohkem valgustust poele ja parandaks auto akna ara. Kui dollarites, siis teeks eelneva ja ulejaanud investeeriks in mutual funds. Low risk.

5. Kohad, kus oled elanud?

Eestis (Jarva-Jaani, Tartu, Riisipere, Tallinn, Keila), Soomes (luhidalt), USAs (Maryland, New York, Phildelphia, Connecticut)

And I shall tag the following ladies (kahjuks osadel on kinnised blogid, neid ei saa tommata): Viki, Kiilike, Katu, Liina from UK, and last but not least, Liina from Estonia. Let's take Qsti as well.

5 comments: