June 10, 2008

Heatwave

Tana on 37 kraadi sooja. Ja esmaspaeval pean linna minema et talve jaoks kaupa tellida. Kampsunid, sallid, villased jakid jne. Oeh...

Leidsin netist endale paar 60ndatest parit Vogue jaoks tehtud fotograafi/posterit et poodi seina peale panna. See alumine on minu lemmik. Mis elustiil, mis ajad: toused 10st ules, sood hommikusooki mis verandal voi aias serveeritakse. Siis lahed mangid tennist naiteks sobrannaga ja soote lounat koos at the country club. Siis koju for cocktail hour ning hiljem sellesse kleiti et tantsima minna.




Minu cocktail hour mooduks ilmselt me vaikses, tillukeses aias kuhu on siginenud nii meeletult igast putukaid taimi sooma et ma lihtsalt istun maha ja nopin neid lehtedelt kuna mingid orgaaniliselt peletajaid neid ei tapa ja ma ei tea mis veel teha.

3 comments:

  1. ja country club ja coctailhour ja tennis ja tants ja kokaiin ja antidepressandid, sest elu on nii tühi ja millelgi pole mõtet... ära sellist stiili küll igatse:)

    ReplyDelete
  2. ja teate, mis mina m6tlesin - et neil polnud ka internetti, et nad oleksid yldse saanud oma elunatukese r66me ja muresid selliste toredate s6brannadega jagada, nagu meie seda ometigi oleme:))

    ReplyDelete
  3. pilt on ilus, mul mees ka igatseb elada ameerikas 50-60-datel kus olid suured autod, õitsev majandus, sokkide ja seelikutega tüdrukud jne...
    hea on praegu elada, kus iga stiil on ühiskonnale ka vastuvõetav, meditsiin ja kommunikatsioon paremini arenenud jne

    ReplyDelete