June 14, 2008

I'm a Loser, Baby....



Ma olen tihti oelnud/moelnud et miks ma ei voinud mehena sundida. Siis moeldaks minust kui joulisest ja tugevast natuurist kui et vinguvast bitch-ist. Siis osade molakate esimene impulss poleks minuga flirtida ja siis mind taiesti ignoreerida voi lihtsalt ebaviisakas olla kui ma ei sula naeratusse lokkide lehvides. Taiesti tugev argument mitte blondiin olemiseks. Hmmm, aga ma edev ka.

Helistasin tigedana korval olevale restoranile kes oli oma lauad-toolid kuhjanud mu poe akende ette (mitmendat korda juba) ja manager teatas et pole tema probleem ja neil on vaja neid kuskile mahutada kuna neil party. Ei mingit vabandust, ei mingit lahendust, lihtsalt korgendab haalt ja oiendab. Teatasin nii jameda haalega kui veel sain et "That is not my problem. Fix it and fix it now!" Olin puha viha tais ja siis marssis tyyp kohale et mulle oppetundi anda!!! Kui mul kliendid poes! Siis motlesin et miks ma pole nagu Kerttu voi Triin E kes oskaks ilmselt iga mehe suu kinni panna koheselt. Mulle tuleb oige vastus paar tundi hiljem meelde ja siis nihelen. :(

Ja nagu sest pidevast kammajaast kas majaomaniku voi restorani staff-i vahel vahe oleks, on koik ajakirjad tais see nadal uber-naisi kes ilmselt 13 aastasena juba pandi ariplaani kirja ja plaanisid oma aktsiate portfooliot. Helen vist, investeerimispangas tootades, ei leidnud oma lemmik naokreemi sarja kuidagi. Siis avastas selle kuskilt vaiksest poest Washingtonis, ostis selle ara ja nuudseks omab mingit viitteist ilupoodi/apteeki ule USA ja international expansion on plaanides. Ivanka Trump, kes on nii ilus et taiesti uskumatu, sundis rikkasse perre kull aga tegi koik koolid labi magna cum laude, laks isa konkurendi juurde toole et pagunid ara teenida ja nuudseks on koige noorem naine kes on in the Board of Directors ja tegi oma juveelipoe lahti mille ise ka disainis. Kas ma mainisin et ta on 26? Jne. Misasja mina valesti teeeeeeeeeeeeeeen?

9 comments:

  1. :( ma ei taha kuulda mitte, et sul asi kolinal kokkukukub :(
    ma ei tea mis eluolu seal on seega ei suudaks ka soovitada midagi....kui tõesti ka igasugu nõuanded ja abid mida sa juba pakud ei aita siis....oeh....hea oleks siit kaugelt soovitada muuta natuke suunda aga kuidas ei saa ju soovitada...
    ma liiga teise eriala inimene.
    ikkagi siit tuulisest eestist saadan ma sulle edu, pea vastu ja ole tubli....
    PS: kerttu saab varsti uute ehetege eputada ;)

    ReplyDelete
  2. Hmm krt sellised ülbikud oma toolidega ajavad härja punaseks. Sa ütle järgmine kord, et paned need toolid põlema!Ma ise olen vist tõeline fuuria, igatahes suudan ma meestele aeg ajalt hirmu peale ajada kui ikka õiendama kukun :P
    Aga muidugi on ka mul hetki kus need parimad pärlid tulevad suust alles siis kui sõimatav silmapiirilt kadunud.

    ReplyDelete
  3. Ma usun, et enamikul meist ikka pärlid viivisega tulevad. Et küll oleks ikka öelnud ja teinud ja lajatanud... Aga no selleks lajatamise hetkeks oled ikka üksi ja kodus juba reeglina:)) Aga asjadel on siin ilmas kalduvus paika loksuda. Küll loksuvad sinu asjad ka, kullake!

    ReplyDelete
  4. Aitah tudrukud, mul oli kohe parem olla, eriti kui ma unistasin Helliku poolt soovitet poletamisest. Eriti siis kui toole tulles leidsin tigeda ja ulbe emaili omanikult. Nooh, tuleb siis linna poole poorduda mis ei saa lobus olema aga loodame et voidame. Nii veider kui vanemad inimesed kaituvad nii lapsikult.

    ReplyDelete
  5. kas sinu ukseesine kõnnitee on sinu või riigi?...ütled talle, et maksgu üüri, kui tahab laieneda ;)

    ReplyDelete
  6. Riigi oma aga ta on kuidagi nihkerdanud endale loa valja. kas linn toesti pani mattasse (ja kas nuud tunnistab seda) voi on keegi kuskil kinni makstud.

    ReplyDelete
  7. tikud+bensiin? ....IRW
    aga otsi sellised seisvad modellid ja pane akna ette seisma ;)

    ReplyDelete
  8. Veel üks mõte, palka asotsiaalid nende toolide peale istuma :P (noh annad neile võileibu näiteks!)
    Ma usun et see resto koristab oma toolid siis mega kärmelt, sest mis kunded seal enam istuda tahavad!

    ReplyDelete
  9. Jaa aga siis peletab minu kliendid kah minema, pluss neil hunnik mees ettekandjaid kes musklis. Raakisime linnaga ja oeldi uheselt et meie pind ja meie voli, nad isegi helistasid resto omanikule kes kaebab muidugi edasi aga akki ikka voidame mul niuke tunne. :)

    ReplyDelete