June 18, 2008

Victory - For Now Anyhow



Tana hakkasid kelnerid jalle asju valja seadma ja mul suda kloppis ja krigistasin hambaid. Aga siis see tropp manadzer tuli valja ja kaskis lauad ja vargid meie eest ara ja nenda ette kolida (neil kull vahem ruumi ja bussipeatuse taga). Vottis palju et mitte minna sinna muigama. Saatsin luhidase emaili oeldes et nad volgnevad meile kuni eilseni rendi ja palusin maksta esimesel voimalusel. Nii tahtsin midagi sinna visata samas stiilis kui nende kiri aga kaasa soovitusel olin siis ikkagi kasvatet ja viisakas. Ju linn teatas neile et luba tuhistet ja nad kindlasti kaebavad edasi aga ikkagi. Vahemalt midagigi, sest arvasin taiesti et meie neile vastu ei saa. Akki mu kohuvalu hakkab ka ara minema.

3 comments:

  1. JEEEE see on ju võit :D
    tähendab ikkagi mingi abi oli...eks ta ole jah kui palju on meie elus olukord kus tahaks näpuga näidatas ja näkku irvitada öeldes "nänänääänäää". aga samas on öeldud "ära sitta näpi, läheb veel haisema" :D
    jõudu ja kõhuvalu anna varesele kaasa !

    ReplyDelete
  2. Teisest teemast:
    meem
    http://osaline.blogspot.com/2008/06/keda-huvitab.html

    vabandust :)

    ReplyDelete
  3. Jeeee, mingi progress, eks ta ole raske nende opakatega maid jagada aga väga positiivne, et linna poolt oli tuge leida.

    ReplyDelete