December 2, 2008

Sister-In-Law

Mehe valid aga mehe sugulased saad ning nende kaasad on vabsee pimedas tulistamine. G vend on (teistkordselt aga pikemalt) abielus saksa paritolu brasiiliannaga kes lapsena siia kolis, nimeks E. G ode on (teistkordselt aga pikemalt) on abielus ameeriklasest postitootajaga ja harda pipra kasvataja J-ga. J-l terve aed tais igasugusu jalopeno'sid ja muid vurtsiseid paprikaid. Anyhuuu, minu esimesel visiidil girlfriendina G vanemate juurde olin muidugi narvis. Kujuta ette et noorim poeg toob mingi eesti naise koju Floridasse. Keegi ei osanud minuga midagi suurt teha, ise motlesin et peaks kuidagi seltskondlik olema. J oli hasti armas, utles paar sona ja vahest vaatas julgustava naeratusega otsa et pole hullu, elame ule. Ehk ta isegi maletas kuis oli esimest korda pere ette ilmuda. E seevastu oli vahe kulmem. Kutsus G vanemaid emaks ja isaks ja kui ma naiteks naistega kooki kinni jain siis hakkas ta usinalt koiki kusitlema puhade teema v.a mind siis. Tuksusin nurgas ja kuivatasin nousid. Hiljem laksid kusiti kas vanaemale kulla laheme, E teatas et muidugi, ning pani mul nao ees ukse enda tagant kinni. Ei hakanud siis ennast ka suruma. Ja kui vanaema hiljem saabudes palus mul endale kartuleid tosta, E haaras mul taldriku kaest et kull ta ise ja kudrutas et nae vanaema (muuseas mina sind emaks/isaks jne ei kutsu kui sa just seda mulle ei ole) et vaata kallis ma panin sulle suua. Minu meeleheaks vanaema ignoreeris E'd ja hakkas minuga juttu ajama.

Hiljem me suhted soojenesid aga ma kergelt umbusaldan. Eriti kuna iga kord kui me koik seal oleme, on E uks suur soe paike. Koike ta teeb ja kiidab ja naeratab non-stop. Mitte et ma kirves kaes ja nuga hambus ringi konniks, aga no nii tore ma kogu aeg ei ole. Lisaks, E-l on alati koikidele naistele ja lastele kingid, mida mul kunagi ei ole. Ma ei saa aru mis vark on, isegi kui koigile kinke ei tee, koikidele lastele peab voi?

Aga tahendasin et E pole sugugi nii roosa ja rooske kui ma neil kulas oli. Kui mind just nende juures polnud, karatas E mehele peale nii et vahe polnud. A see jaab vist minu saladuseks. :)

Noh ja nuud olen jalle E halvale nimekirjale sattunud. E saadab koigile kirju a la Meil on koik hasti. Poeg on imeandekas. B'l on koik hasti. Maja naeb valja imeilus. Ja siis paar pilti pojast, kes on armas kull aga tunnistan et viskan pildid valja sest iga kuu neid koguneb mitmeid, eraldi albumit vaja lausa. Ja siis ytlesin et E sa raagid igakord uhte ja sama, kuis sul pariselt laheb? Ja ei vastatud. Ma pean vist ise kontakteeruma.... Oehjah.

3 comments:

  1. Just täpselt sellised (nagu E) on köik need brasiillased, keda mina olen kohanud.
    Silma ees soojad päikesed, aga ära neile selga keera!
    Mulle tundub juba, et see on neil sihuke rahvuslik värk väga kahepalgne olla.

    ReplyDelete
  2. Meenub siinkohal sõbranna kunagine märkus, et "kõige parem ämm on surnud ämm". No kõlab jõletult, aga paraku seltskonnas olid parimad suhteid neil paaridel, kel mehe lähisugulastega ülalnimetet põhjustel kontakt puudus. Puudutas tookord küsimus eelkõige ämmasid. Kuid mine tea, äkki on kõiksugu kälide jt ka selline lugu, et mida väiksem doos, seda parem?!:D

    ReplyDelete
  3. Sina saad Pillega ju nii hasti labi. Ma saan kusjuures G oega vaga hasti labi aga E jah, on siuke ebasiiram kuigi ka kena inime uleuldiselt.
    Peab ikka helistama, joulud ka.

    ReplyDelete