December 15, 2009

Hea Puhvis Kukk, Halb Puhvis Kukk



Have you been naughty or nice? I have managed to be both. Simultaneously.

Hea Puhvis Kukk otsustas Olivia pildi joulukaardile panna ja sai joulukleidi isegi ja pildid tehtud. Halb Puhvis Kukk ei ole siiani joudnud uhtegi (!) kaarti posti panna.

Hea PK on piparkoogi taigna valmis teinud ja hunniku piparkooke kupsetanud, halb PK on koik vildakad ja katkised ise ara soonud. Jooksvalt.

Hea PK on organiseerinud me lahedal olevale vanadekodu elanikele (kel misiganes pohjusel kulastajaid ei kai) kingid soprade abiga, halb PK pole uhegi sobranna lapsele kinki hankinud, vaatamata sellel et neil koigil on Oliviale olnud midagi. Vaga halb PK. Toesti. Osaliselt pole joudnud uhtegi poodi peale toidupoe ja teisalt ei ole osanud midagi osta. Isegi katsiku jms kinke ostan taiesti umbselt ja mitte alati.

Hea PK on tervisliku kanasupi teinud, halb PK on aleksandrikoogi juurde teinud. Vaga hea tuli valja kusjuures.

Hea PK ostis varsket, orgaanilist ounasiidrit mida ules soojendada, halb PK lisas sellele rummi. JA VOID! 3 spl 6 tassi kohta.

Hea PK on kaunistanud ara terve maja varskete kuuseokstega, puu sisse toonud ja ara ehtinud (G abiga muidugi). Halb PK pole koiki lehti veel maja umbert ara riisunud, mis polnudki nii halb kuna majaomanikud otsustasid saata 3 mehhiklast abiks et igast lahtiseid toid ara lopetada maja umber.

Hea PK selle asemel et seda aruannet siin kirjutada, laheks treadmilli peale jooksma. Aga ei, ja nuud soon veel Geisha sokolaadi mida uks ilus, vormis sedapsi eestlanna mulle lahkelt kinkis. Komplimendid ja kommid, nonda saab PK enda poole voita. :)

Ja joulutunne taitsa tuli, kui kuusepuu lohna tuba tais, oe kingitud pakapiku vabriku laste lauldud joulumuusika mangimas ja Olivia pakkimispaberisse kaed sisse loi.

2 comments:

  1. yin ja jan käsikäes nagu elus ikka!

    Pealegi ei ole peale naisteajupesuajakirjade kuskil mujal kirjas, et sa ei tohiks olla natuke vormikam :). Meil Eestis tuleb hetkel vägagi väike kiht kasuks - õues oli hommikul -18.

    ReplyDelete
  2. PK, kui ma seda postitust puupüsti täis Tallinn-Tartu bussis lugesin, vaatasid kaasreisijad mind pisut võõristavalt... ilmselt tundus neile minu naerupugistamine kahtlasena. Sa oled lihtsalt uskumatu:) Ja seda ainult ja ainult heas mõttes!

    ReplyDelete