February 13, 2010

Olympia moest

Eile ohtul istusime teleka ees ja ootasime et saaks eestlasi naha. Parast mingite umbsete indiaani traibide veel umbsemat tutvustust ja tantsu hakkas lopuks peale. Venib ja venib, kusin G-lt et kas on tanulik et sai naise Eestist mis tahestikus eespool kui naiteks Zimbabwest. G naeratab. Ja siis oleme C tahe juures ja laheb reklaami peale. Ma olin vihast lilla diivanil. G utleb kohe et toesti, korralagedus ja taielik idiootsus et 40 min vahime neid naitleijad indiaanlasi matkimas aga kui tiimid valja tulevad on reklaamipaus. Vaatan tigedana ekraani ja arvutan et mitu riiki marsib mooda enne kui Eestini jouab ja plaanin CBS-ile tigedaid kirju saata ja motlen kuis Ameerika eestlasi koiki siin ules rallida selle ulekohu ule! Onneks enne kui mul veresoon peas lohkeb, laheme tagasi kui kahku naidatakse tiimid kes kainud ja jjeeli-jeeli jouame Eestini. Ma saran uhkusest, nii ilusad ja toredad ja meie omad. G utleb et krt teil rohkem inimesi kui Hiinal. :) Ahhh.....

Yahoo.com kajastab avamis tseremoonia garderoobe. Palju tahelepanu palvisid Azerbaidzaani tiim on erksate pukste ja karusnahast pukstega. Kas PR trikk voi toega moeldud aga vahemalt huvitav.


Bermuuda nagi igati ontlik valja kui et natuke nagu orkestri moodi kes pargis pilli puhub.


Ja eesti tiimi kohta oeldi sedasi: Estonia's snowflake coats and floppy hats were a favorite of fans both in the Yahoo! Sports chat and on Twitter.

4 comments:

  1. Vauu, eestlaste outfit-id on toesti omaparased ja kihvtid!!!
    Pean habenema, sest minu spordihuvi on taielik null ja ma ilmselt oleksin voimeline olympiamangud taielikult maha magama, nii et mul poleks aimugi, et need toimuvad. Uudiseid vaatan ka minimaalselt telekast, kuna need on nii masendavad alati.
    Elan kotis :(
    Eelmine nadal tundsin end taieliku outsiderina, kui terve Indianapolis ja ka ylejaanud Ameerika elas kaasa Superbowlile. Korra vaatasin ja ainuke asi, mis mind vahegi liigutab, et Coltsi varvid kattuvad Eesti lipu varvidega :).

    ReplyDelete
  2. Nele, kuis sa nii elementaarset asja ei tea. Igale spordile saab kaasa elada, vali enda lemmik tiim ja ongi. Ja loomulikult tiim tuleb svalida selle jargi et kummal nummimad poisid. :)
    Eile unustasin ara et naiste suusatamine ja Kristiina sai hobeda. Puhapaeval on meeste suusatamine!!!

    ReplyDelete
  3. Aga kas te norra curlingumeeste riietust nägite?!
    http://sports.yahoo.com/olympics/vancouver/blog/fourth_place_medal/post/Remarkable-Swag-Norway-s-argyle-curling-pants?urn=oly,219748

    ReplyDelete
  4. wow Triin! Hea leid;) Aitäh pühapäeva-vihje eest PK! Mina selles olümpiainfotulvas ei orienteeru enam....

    ReplyDelete