December 12, 2010

Joulune pyhapaev



Valjas sajab kyll vihma enne homseks lubatavat kulma kulma ilma aga me panime koik joulukaunistused ules, tegime piparkoogi taigna valmis (Olivia aitas) ning leidsin YouTube'ist mitmeid playliste eesti joulumuusikaga - kes iganes ules pani, suur tanu teile.

Issi pidi toole minema kahjuks, ajasin end varem ules, tegin mamma retsepti jargi pannkooke (Olivis lisas mustikaid) ja motlesin taas et kui veider kuidas moni lohn voib sind nii tagasi viia. Taiesti selline tunne oli et kui sulgen silmad, kuulen mamma laulmist.

Hakkasime joulukinke pakkima, Oliviale pohiliselt siis. :) Panin joululaulud peale ja laulsin kovasti ja valesti kaasa. Kas pole irooniline et seda talenti mida sulle pole antud, igatsed koige rohkem taga. Mina olen selline laulja kes ei tohiks dusi all omaette ka ilmselt laulda. Aga nii meeldib. Mul oli isa kolhoosi esimees omal ajal ja olin seetottu vist igas ringis esindatud. Ka laulukooris. Ja just siis kui motlesin et naed kui ilusasti ma oskan ikka laulda, kutsus muusikaopetaja mind parast korvale ja kusis kas ma voiks vaiksemalt laulda. Palju vaiksemalt. :) Sah siis. Aga noh entusiasmist mul siis puudust ei olnud. Ja Olivia on palju vahem kriitilisem. :)))

Haid pyhade ettevalmistusi teile!

3 comments:

  1. kuidas piparkoogitainast teed? tahaks ka proovida...

    ReplyDelete
  2. Ma teen juba mitmendat aastat Pille retsepti jargi: http://nami-nami.blogspot.com/2005/12/estonian-christmas-cookies.html

    Ma teen molasses'iga ja make sure et oleks cardamom olemas!

    ReplyDelete
  3. jessas, see laulmine. it is so me:D

    ReplyDelete