May 4, 2011

Moru Kukk, Saba Sorgus


Lillekese mangimine jatkub, uritan nii palju voodis olla kui saan aga tunnistan ausalt et tapab. Lugeda ei taha, magan aeg ajalt, telekat ei viitsi vaadata. Koogikappe vaja organiseerida, Olivia tuba ara koristada ja peenrad rohida pluss taimi osta jne. Ma siuke rahulik onnis rase ei ole mitte. Kain arstide vahet ja vaatan kuis postimees tassib arveid koju. Selle raha eest oleks ma ei tea mis juba saanud. Ja argem unustagem et amm kah orbiidil pidevalt.

G helistab et talle firma poolt reis Bermuudasse. Austatakse top tegijaid iga aasta, lahevad naistega ja CEO ja CFOga. Oliviaga rase olles oli uleoo reis Newport, Rhode Island. Noh nagu reis Parnu. Seekord reis Bermudasse, hotell rannas, Mandarin Oriental hotell, igaohtu mingi popp dinner, erinev temaatika ja meelelahutus. Roosa liiv kaeparast. Merevaade. Paeval endal valida kas lahed golfi mangima, hobustega merelainete aarde ratsutama, kayak voi snorkeling voi naudid autos soites tuuri mooda saart. How perfect would that be? Saaks ammast-aiast puhkuse, nood hoiaks Olivial silma peal, saaks kahekesti enne katt hoida enne kui uus beebi tuleb ja mingit vaba aega ei teki ja see on TASUTA.


G pessimistlik aga arst lubab minna, et ole ettevaatlik, take your records, there are risks obviously, know where the hospital is etc. Luban koike teha, suurest onnest juuksed sirged, sobranna laenab raseduse ranna outfit-id ja kleidid ja puha. Ning kell 5 heliseb telefon et arst ikka motles et tegelt very bad idea. Et mul voib see veritsemine nii akitsi hakata ja tema ise ei laheks ja seega ei soovita ka mul mitte minna. Ma olen kordamooda masendunud ja kurb ja moru. Vaga moru. Eks ma jaa siis koju oma laienevaid veeniarme vahtima. Mehe ikka peksin kohale et mingu ja nautigu ja tema blood, sweat and tears ja vaga arateenitud. Aga kui G helistas et registreeris ara ilma minuta ja see ei saa uldse nii tore nyyd olema ja temal jole kurb siis ma natuke lohutasin aga ytlesin et yleyldiselt argu jaagu nyyd selle peale lootma et mu kaastunne kestaks. Ughhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

6 comments:

  1. Mnjaaa sihuke asi teeb meele mustaks küll. Vaata positiivse nurga alt, et sul on mees kõrgelt hinnatud ja tal on töö ja sissetulekud ja küll saate veel selliseid võimalusi tulevikus.
    Aga noh eks vastik oli veel see, et alguses arst lubab ja siis äkki keelab, sina juba elevuses aga siis nii äkki öeldake, et oi oi ei tohi minna. Ma ei teagi, kas ise oleks läinud, siis jälle oleks terve reisi pabistanud, et äkki veritseb ja tõenäoliselt kogu pabina peale oleksi veritsenud (stress ju seda soodustab). Igal juhul mõistan! Pikk pai!

    ReplyDelete
  2. vaene väike pai. aga no jumala abiga on elu pikk ja kui G on enne tubli olnud, ehk on ta seda ka edaspidi, kuule teid ilmselt ei saadeta, aga linna taha spasse ehk ikka;) ma umbes kujutan ette, meil oli see keiss, et plaanisime Itaaliat pikalt ja see pidi mu viimane vabadus olema enne uuesti tööleminekut, ja siis jäi laps haigeks. ja eile ei saand me samal põhjusel pittu, kuigi see oli juba kordades kergem alla neelata kui eelmine... ega suvi liiga kaugel ka ole;) pea vastu, lilleke!

    ReplyDelete
  3. Thanks designed for sharing such a fastidious idea,
    post is pleasant, thats why i have read it entirely

    Also visit my webpage ... card sharing servers

    ReplyDelete
  4. Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.

    I'm attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    Review my web site; cccam cable

    ReplyDelete
  5. fantastic submit, very informative. I'm wondering why the opposite specialists of this sector do not notice this. You must proceed your writing. I'm sure, you've a huge readers' base
    already!

    Feel free to surf to my webpage ... Affiliate Information

    ReplyDelete
  6. Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really
    like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
    Please blast me an email if interested. Regards!

    Here is my webpage; buy cardshare

    ReplyDelete