December 8, 2009

Terves kehas terve vaim

Raporteerin et parast kolme kuu pikkust (esimesed kaks olin nii haige et ei tohtinud midagi fuusilist teha) trenni olen kaotanud 2 kilo. 2!!! Minu kaal see aasta mult joulukaarti ei saa. WTF? Jalgin mida soon, kuigi G lisab et minu mangusa kupsetamine on kontrolli alt valjas. Nadalas 5 x uritan midagi fuusilist teha plus pikad jalutuskaigud Oliviaga. Ning neiu Teele kaalub 7.5 kg - mu kaelihased peaks nii trimmis olema et Inna Uit oleks kadedusest roheline. Aga ei....

Arsti juures kontrollis seletan et nae muidu enam vahem normaalne aga koht ikka tugevalt ees. Arst moodab, surub ja katsub. Siis teatab et muidu sunnituse ajal koht saab traumat uhe korra aga mina sain 3 x seda lobu labi teha. Nii et mul laheb kolm korda kauem et keha tagasi saada. Kui uldse. Kusin et mis ma siis teen, kohulihaste trenni edasi ja akki et? Arstitadi vaatab mulle motlikult otsa ja utleb et tead milles probleeem? Hollywoodis!

Pooritan mottes silmi ja utlen hasti leebelt et ma saan aru et ma ei ole Heidi Klum. Et pole treenijaid ja kokka ja lapsehoidjat. Aga kodus voimelda ma ikka saan. Onju. Arst vaatab mulle motlikult otsa ja utleb et me votame vere proovi ja kontrollime kas sul thyroid tootab kuna seedimisega probleeme. Aga... (motlik paus) voib olla on see vanusest ka.


4 comments:

  1. Selge see, et 20sel läheb kilode langetamine kergemalt kui 30sel või vanemal. Ma ei tea Sinu vanust, aga soovitan võimlemisega jätkata ja kilod kaovad. Pole vaja kiirustada, mis kiirelt läind, kipub sama kiirelt tagasi tulema.
    Mida seal küpsetad, kas jõuluküpsiseid? Jaga meiega ka mõni huvitav retsept palun!

    ReplyDelete
  2. Nome asi on see, et kilod on uks asi, aga see, et kohulihased tagasi trimmi saada on kole pagana raske :|

    ReplyDelete
  3. Pagulane: 31 olen ja jah ikka voimlen edasi, muidu trimmis enam vahem nagu Liina ytleb aga koht on siuke viisakas ees. Iga lugupeetav firmaomanik oleks uhke siukse kohu ule. :(
    Piparkoogitaigent teen! Tegelt tegin joulusaia korvitsaga mis vaga hea, selle retsepti plaanin postitada.

    Liina: mis valemiga see Heidi Klum 6 nadalat parast neljanda! lapse sundi Victoria Secretsi runwayl? Ma saan aru et treenerid ja kokk ja lapsehoidjad aga ikkagi..

    ReplyDelete
  4. ma ka 30-le lahenemas ja kuigi laps juba 6a, siis mida aastad edasi, seda raskem on kaalu sailitada ja veel raskem on saada lahti rasvapadjakesest kohul, esimene koht, kuhu rasv laheb, on koht, just allapoole naba, ja viimasel aastal on lisandunud ka rasva ladestumine kylgedel, nii et mul ei lahe enam pyksinoobid kinni...kohutav. votsin ka ennast katte, yritan vaadata, mida soon ja teen pilatest ja cardiot nii tihti kui saan. 30a ei ole enam see mis 20a ja synnitanud naised on hoopis teine teema, kohulihased on ikkagi valja veninud. ma arvan, et loeb palju ka see, kui palju enne synnitust ja noorena on trenni tehtud, mina kroonilise liigesehaiguse tottu ei ole saanud teha vaga intenstiivselt sporti alates 10 eluaastast ja see annab tunda. kui enne synnitust on kohulihased treenitud ja palju juurde ei vota, siis usun, pole raske ka parast vormi tagasi saada.

    ReplyDelete