December 18, 2007

Buying for Spring/Summer 2008


Valjas on jube kulm ja tuuline, koolid on ara jaetud esmaspaevaks aga meile in the fashion industry armu ei anta. Motlen mida selga panna kuna kohtun mitmete disainerite esindajatega tana aga 1) paljud on erinevates kohtades ja New Yorgis kas soidad taksoga, uritad metrooga voi marsid jala ja 2) kulm on. Aga kuidas ma hirm glamuurselt, moeteadlikult ja praktiliselt riietun? Maletan oma esimest kohtumist kus naisterahvas komplimendi tegi mu tuuniku suhtes ja siis kusis et kas see on Theory pluus nende kahe aasta tagusest suve kollektsioonist. :(
Motlen et suva sellest, must on klassikaline ja panen mustad laiad puksid (kes veel ei tea, laiad puksid ja teksad on vaga in), musta korge kaelusega kampsuni ja parlid. Vaga Jackie O, eks ole. Seest karusnahkse mantli ja Gucci koti ja minek. Gucci on eelmise joulu kingitus abikaasalt ja mu ainus vaga popp kott aga noh, nemad ju ei tea. Selle aja peale kui New Yorki jouan, on karusnahk taiesti pukste kuljes ja naen valja nagu oleks kassipere sules aelenud. Annan alla aga uue aasta lubadus saab olema rohkem glamuurne olemine.
Elie Tahari on esimene appointment - ilusad ulikonnad, jakid ja topid aga osad kleidid on vaga Victorian. Mhmmmh.
Rebecca Taylor - vaga naiselikud riided, kollane, roosa, hobe. Nende rep on siuke armas gay cowboy (alati on cowboy saapad jalas) kes on taiesti ahmis boyfriendi 40nda sunnipaeva puhul kuna tema kokkab 30nele inimesele. Kusin kaua koos oldud mille peale Frank vastab et 3 aastat mis gei aastates teeb 10!
Jargmisena kappan paar blokki ules et uhte showroomi kulastada. Kui suurematele disaineritel on oma esindused, siis vaiksemad/algajad on grupiti showroomides. Chelsea tuleb uksele vastu suur tutt pahe seotud. Mitte minu look aga miks ka mitte. Ei ole lihtne originaalne ja glamuurne olla. Vaidleme paari uue kollektsiooni ule - Chelsea moto on see et koike saab ja tuleb retuusidega kanda, ja mina nagu nii fann ei ole. Seekord on tal assistent, naisterahvas kes paistab olema kuskil hilise 30nda eluaasta kandis ja on hirmkohn. Hullud kortsud suu umber ka. Hiljem tuleb valja et ta on 24!!! Vaat mis anoreksia teeb.
Parast paev otsa ringi jooksmist olen vasinud ja valmis rongi peale ronima et koju saada, esmaspaev loppeks mu ainus vaba paev. Nii tahan ounasaia olla aga Brooke, teine moehuviline, kortsutab nina ja utleb et joulud ka ees ja peaks kaalus maha votma. Laheme siis orgaanilise mahla miksi tellima. Ostsin mingi tervislikku marja ja juurvilja segu. Nukker. Ostan kahku uhe kollase ajakirja millega saan kaasa Soy-Candy. Candy, my ass, mingi kuivatatud puuvilja ja taistera segu. Unistan pastast, a la carbonara.

1 comment:

  1. Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with
    us so I came to check it out. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!

    Superb blog and terrific design.

    Visit my page ... instagram likes

    ReplyDelete