January 26, 2009

Jalg jala ette....

Eelmine nadal muusin pea et sama palju kui et kogu Detsembri kuu sees. Mitmed kleidid jms on taishinnaga Neiman Marcuses ja Saks's, ning meilt saab praegu 50% off. Paar head klienti emailisid koigile keda tundsid ja inimesed tulid. Paljud tahtsid teada mis juhtus, kuidas ma kinni panen ja utlesid kui ilus pood, ainulaadne siin kandis, kuis mul on nii hea maitse ja raakisid asjadest mis nad siit ostnud on. Ja nii terve nadal otsa. Vasitav ja natuke nukker. Onneks on niipalju raha koos et saab koik krediitkaardid ara maksta ja advokaadi jaoks on raha pea et koos. Oleks muidugi vahva kui saaks veelgi rohkem muudud, saaks pangalaenu tagasi maksta.

Uhe uue konsultatsiooni kliendi sain ja motlesin et ma hakkan moest puudust tundma ja riiete valimisest.

Kevad 2009 - sorbeti varvid

Elie Saab



Bluemarine




Monique Lhuillier

6 comments:

  1. Toenaoliselt kas retail buyer voi uritan siin vaikselt interior designer-i juurde toole saada, et oppida rohkem kui akki saab hiljem iseseisvalt seda siis teha.

    ReplyDelete
  2. Mitu väga head postituse pealkirja viimasel ajal... ja vaimukas blogi anyway.

    ReplyDelete
  3. Kas sa seda moekonsultatsiooni siis edasi teha ei saa? Tee omale kodukas ja klientuur peaks sul ju olemas olema. Tee seda kasvõi nö hobikorras (muidugi tasulisena). Praegu vist teil seal suht raske töökohta leida, aga arvan, et andekas ja töökas inimene (selleks ma sind kindlasti pean), leiab alati tööd. Ahjaa - sul ju veel üks armastatud hobi: toidutegemine. kas seda ei saa kuidagi ära kasutada? NT mingi kodutoitlustus (külmikute täitmine, väiksed erapeod jne)
    Muidugi proovi ka sisekujundust. Edu sulle! Pea ikka püsti, sest üks asi on kindel - kõik läheb mööda.

    ReplyDelete
  4. Aitah IP & Karmen. Compliments will get you everywhere. With me, anyhow. :)
    Moekonsultatsiooni jatkan kindlasti. Toidutegemise koha pealt - G on hirmus rahul et ma koju jaan ja kupsetama hakkan. Tee mehe sudamesse...

    ReplyDelete
  5. To karmen: muidu hea comment aga lõpp vajus ära. Kõik läheb mööda? Ka head ajad kunagi? Meenub PeepVainu koolitus kus ta uuris kuulajaskonnalt mida siis keegi tahaks muuta, et too oma eluga paremini rahul oleks ja minu rahulolevat nägu märgates mainis parastavalt (üldisesse massi siis): olge mureta, kui teil praegu läheb hästi siis see läheb mööda .....

    ReplyDelete