January 9, 2009

Kaunis Naine

Tegin kringlit tana ja kuna koik eelmised versioonid on kuidagi vahe magusad olnud, siis panin usinalt suhkrut ja rosinaid. Oh my god, tuli valja hea aga niiiiii magus. Uhhh.... Soin suudlaslikult ja vaatasin oma unarusse jaanud joogamatti. Laiskus. Mul on sobranna (endine/praegune klient kellega hasti labi saime) kes on 50nd aastat vana aga aratab 30ndate aastaste seas pidevalt kadedust. V oleks voinud omal ajal modell olla, pikk, vaga kaunis keha, pikad jalad, ilus nagu. Nuud 50ndatesse joudes on ta pettunult todenud et seda keha mis varem oli, enam ei ole. V laks ja tegi tummy tuck (kohu opi) et vaikest rasvakohukest minema saada. Motlesin et oma ema kes samas vanusegrupis talle vist ei tasuks tutvustada. Ema E kes on peenike ja olematu taljega, soob nagu 4 teismelist poissi (suhkrut kull suurt mitte) ja kaalus juurde ei vota. Samas V soob ainult orgaaniliselt, liha ja alkoholi vaga-vaga harva ja teeb joogat iga hommik ja kaib jalutamas regulaarselt. Paar korda V juures soomas kaijes on menuus olnud siuksed asjad nagu orgaaniline butternut squashi supp (ilma kreemita ja soolata loomulikult) voi aurutatud asparaagus tomatiga. Ning naksib palju pahkleid, eriti mandleid ja joob orgaanilisi mahlu. Kohvi asemel orgaanilist teed jne.
Arvestades seda et just tegin apelsini marmelaadi ja kringlit, siis hullemat dieeti hetkel ei tule. Aga supp tegelt oli taiesti viisakas, proovin seda jargmine nadal. Ja hakkan oma joogaga jalle peale. Ausona.

5 comments:

  1. Minul on ka joogaga pahad lood. Eelmisel aastal käisin usinasti, aga siis tulid pühad ja nüüd ei suuda ega suuda ennast kätte võtta. Aga esmapäeval, ausõna, lähen....:-)

    Kullerkupp

    ReplyDelete
  2. Oi sa kohe lahed ringi. Ma ostsin koju endale endale mati ja DVDd.

    ReplyDelete
  3. Mul on üks joogastuudio üsna kodu lähedal, nii on hea käia. Olen muidu kodus ka proovinud teha, aga stuudios meeldib rohkem. Seal aitab õpetaja poose parandada ja seltsis on üldse lõbusam kui kodus omaette tehes.

    Aga Sina oled tubli, et suudad kodus teha. Selleks on kõvasti distsipliini vaja.

    ReplyDelete
  4. tahaksin ka teada anda, et panin end milaanos joogaringi kirja, mille peale kohe hakkas pòlv nii valutama, et alguses ei saanud kòndida ja nyyd juba kòndida saab, aga pòlvili olla ntx mitte. nii et joogaga on kaputt ja kui ma enne màrtsi lòppu terveks ei saa, saab abonoment làbi ja 300 eurot kulunud nagu niuhti! kas mul on karmavòlg, mis takistab joogaga làhedaseks saamist?

    ReplyDelete
  5. kas selline reaktsioon tuli esimese trenni voi poosi peale voi reageerib su keha koigest plaani peale trenni minna? :)

    ReplyDelete